Mennyit fogytal? Sikertorteneteket kerek!
Figyelt kérdés
Mennyit fogytal?
Mennyi ido alatt?
Milyen sporttal,etrenddel? :)
2016. máj. 20. 21:10
11/15 anonim válasza:
5Kg 1,5-2hónap alatt
Nem volt nagy súlyfeleslegem, de ami volt, szépen lement ahonnan kellett.(meg ahonnan nem is:/)
Szigorú deficit, heti 4-5x30perc kardió.
12/15 anonim válasza:
-17kg 4 hónap alatt. Táncolok napi 1es fel orat,napi 600kcalt eszem eztis gondosan megválogatva
13/15 anonim válasza:
Gyomorbetegség, reflux diéta 3 hónap alatt 20 kg.
14/15 anonim válasza:
Összesen kb. 15 kiló 3 év alatt, de ebből 10 kg az első 3-4 hónapban, aztán lassan visszaálltam a korábbi ételekre, de tartottam a súlyomat. Aztán teljes életmódváltást követően pár hét alatt lement az utolsó pár kiló is.
GAPS diétával (igazából nem is fogyni akartam, autoimmun betegségek miatt kezdtem el). Konkrétan sportolni, tornázni nem tudtam, de két kicsi gyerekem van, ők azért adnak lehetőséget mozgásra. Amikor sokat kellett őket emelgetni, kézben ringatni, cipelni, olyan bicepszem volt, hogy én is elámultam :)
15/15 anonim válasza:
Én több mint 20 kilót fogytam kicsit kevesebb mint 7 hónap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!