Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogytal? Sikertortenet...

Mennyit fogytal? Sikertorteneteket kerek!

Figyelt kérdés

Mennyit fogytal?

Mennyi ido alatt?

Milyen sporttal,etrenddel? :)

2016. máj. 20. 21:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
-18 kg, fél év,testépítő diéta.
2016. máj. 20. 21:25
 2/15 anonim válasza:
44%
Nyolc kilogramm, depresszió.
2016. máj. 20. 22:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

-60kg, másfél év, erős kardio, most súlyzózás, van még 10,amit még letolok, de építem a testem keményen

Szigorú étrend, makró és kcal deficit központú.

Nem nehéz csak tudni kell miért csinálod. Karácsonyi eszem iszom alatt 2kg fogytam.

2016. máj. 20. 22:43
 4/15 Kupakmakika válasza:

Betegseg miatt 14 kilot leadtam de sajnos izombol is...

Masreszt szigoru dietaval es rendszeres kardioval havi 8 kilokat tudtam leadni, kivant eredmenynel abba agytam a dietat de az eletmodvaltast tartani kell vagy hamar vissza jonnek a kilok, tomor lenyege hogy lassan felszivodo szenhidratot fogyasztasz csak es egyenloen elosztva, 6 utan meg csak feherhe bevitel :)

2016. máj. 20. 23:49
 5/15 anonim válasza:
-30kg. Fel ev alatt. Elkezdtem dolgozni, mellette usztam. Sokat nem volt idom enni...
2016. máj. 20. 23:54
 6/15 anonim ***** válasza:
30 kiló, tavaly januártól szeptemberig, a sok szénhidrátot tartalmazó kaják erős csökkentésével. Most tavaszra pár kilót visszahíztam, karácsonykor nagyon elszaladt velem a ló, amikor mindenhol édességbe botlottam (függő vagyok), de most újrakezdtem vagy egy hónapja, már négy kiló lement. Még úgy 7 kilót szeretnék fogyni, 85-re, azzal már jól elleszek. Persze már most is sokkal jobban érzem magam, mint régen.
2016. máj. 21. 00:08
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

Lassan fogytam, de elvoltam. Szénhidrátszegény étrend (plusz kihagytam pár ételcsoportot, glutén, keményítődús cucc, laktóz, cukor nemigen volt az életemben) s persze odafigyelés a mennyiségre, 14 kiló heti 30 dekával.

Stagnálás és ahogy mindig, egy kevés visszajött.

Sokkal később drasztikus szénhidrátcsökkentés, itt már kiesett vagy minimalizálódott a legtöbb szénhidrátdús étel, s az első esetnél mintha gyorsabban ment volna le vagy 8 kiló, összesen 20. Újabb egy év stagnálás (hol ereszdealahajam volt nagy kalóriatöbblettel egy hónapig, hol maximális odafigyelés, közben megszűnt az éhségérzetem s elkezdtem edzeni is, de mindez nem számított), a szokásos 2 kiló jött vissza, majd még 1-2, ami igen durva dolog, tekintve, hogy nincs nonstop ereszdealahajam rengeteg szénhidráttal, mindössze gyakran. Sosem híztam gyorsan, évi 4 kiló sokkoló a 2 "kötelezővel" is. Majd spontán csoda történt s most könnyedén eszem kalóriadeficitben, pedig alig mozgok s nem tervezek, csak bekapok ezt-azt s utólag számolok. Máskor nagy számok jöttek ki, most kicsik, az erőfeszítésem foka pedig kisebb, mint az előbbi esetben. Most jön a több mozgás és életem leggyorsabb fogyása, ha minden jól megy. A bónusz kilók már lementek (már amennyire a glikogénraktárak teljesen változó töltöttsége mellett ezt meg tudom mondani), innentől lesz izgalmas. Teljes testes edzést nyomok jó esetben heti kétszer (mivel bukásig edzek, ha van hozzá lelkierőm, kell a regeneráció) és sétálok.

2016. máj. 21. 00:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Anorexia. Két hónap. 20 kg.
2016. máj. 21. 07:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Johetnek meg!:)

2016. máj. 21. 07:54
 10/15 anonim ***** válasza:
37 kiló 8 hónap alatt szálkásító diétával
2016. máj. 21. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!