Mennyit fogytal? Sikertorteneteket kerek!
Mennyit fogytal?
Mennyi ido alatt?
Milyen sporttal,etrenddel? :)
-60kg, másfél év, erős kardio, most súlyzózás, van még 10,amit még letolok, de építem a testem keményen
Szigorú étrend, makró és kcal deficit központú.
Nem nehéz csak tudni kell miért csinálod. Karácsonyi eszem iszom alatt 2kg fogytam.
Betegseg miatt 14 kilot leadtam de sajnos izombol is...
Masreszt szigoru dietaval es rendszeres kardioval havi 8 kilokat tudtam leadni, kivant eredmenynel abba agytam a dietat de az eletmodvaltast tartani kell vagy hamar vissza jonnek a kilok, tomor lenyege hogy lassan felszivodo szenhidratot fogyasztasz csak es egyenloen elosztva, 6 utan meg csak feherhe bevitel :)
Lassan fogytam, de elvoltam. Szénhidrátszegény étrend (plusz kihagytam pár ételcsoportot, glutén, keményítődús cucc, laktóz, cukor nemigen volt az életemben) s persze odafigyelés a mennyiségre, 14 kiló heti 30 dekával.
Stagnálás és ahogy mindig, egy kevés visszajött.
Sokkal később drasztikus szénhidrátcsökkentés, itt már kiesett vagy minimalizálódott a legtöbb szénhidrátdús étel, s az első esetnél mintha gyorsabban ment volna le vagy 8 kiló, összesen 20. Újabb egy év stagnálás (hol ereszdealahajam volt nagy kalóriatöbblettel egy hónapig, hol maximális odafigyelés, közben megszűnt az éhségérzetem s elkezdtem edzeni is, de mindez nem számított), a szokásos 2 kiló jött vissza, majd még 1-2, ami igen durva dolog, tekintve, hogy nincs nonstop ereszdealahajam rengeteg szénhidráttal, mindössze gyakran. Sosem híztam gyorsan, évi 4 kiló sokkoló a 2 "kötelezővel" is. Majd spontán csoda történt s most könnyedén eszem kalóriadeficitben, pedig alig mozgok s nem tervezek, csak bekapok ezt-azt s utólag számolok. Máskor nagy számok jöttek ki, most kicsik, az erőfeszítésem foka pedig kisebb, mint az előbbi esetben. Most jön a több mozgás és életem leggyorsabb fogyása, ha minden jól megy. A bónusz kilók már lementek (már amennyire a glikogénraktárak teljesen változó töltöttsége mellett ezt meg tudom mondani), innentől lesz izgalmas. Teljes testes edzést nyomok jó esetben heti kétszer (mivel bukásig edzek, ha van hozzá lelkierőm, kell a regeneráció) és sétálok.
Koszi a valaszokat!
Johetnek meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!