Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány napig bírtad ki evés...

Hány napig bírtad ki evés nélkül és mennyit fogytál ezen idő alatt?

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
4 és fél nap, utána kifejezetten éhes lettem és ettem. De nem tudom, mennyit fogytam, nyilván alig valamit, nem azért csináltam, elég buta ötlet lett volna. Sokat érek fél kilóval, aminek egy része úgyis izom (a vizet és salakanyagot nem is számolom bele a fél kilóba).
2015. nov. 14. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1 hetet bírtam koplalással, zöldségevéssel és vízivással. 4kg ment le. Aztán 6kg jött vissza
2015. nov. 14. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha tartósan akarsz fogyni akkor életmódot kell változtatnod mert ha nem így teszel akkor csak addig lesznek eredményeid amíg koplalsz, ezek rövid távú eredmények és nem lehet megtartani.
2015. nov. 14. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
4 nap. 4kiló jött le, egy sem ment vissza
2015. nov. 15. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:
koplalással beteg leszel!
2015. nov. 15. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Anorexia. Két hónap. -20 kg.

Aztán egy kicsit több evés, de nem sokkal. Három hónap. -10 kg.

Ekkor voltam 43 kg.

Most egy évvel ezután, hogy terápiára jártam és elkeztem normálisan enni. 80 kg vagyok.

2016. máj. 21. 07:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 5 napig nem ettem semmit,egy magot sem,csak vizet ittam,mellette eljártam ugyanúgy sportolni utolsó nap egy pár másodpercre eszméletem is vesztettem. Nem azért csináltam ,mert fogyni akartam,depressziós voltam és így jött ki rajtam,arra emlékszem csak,hogy nagyon durván összement a testem,tehát látványosan véknyabb voltam,a tanáraimnak is feltűnt és segítséget akartak nyújtani. Nem tudom hány kiló max 2 mehetett le,de az egyébként is vékony alkatomon extrém módon meglátszott. Viszont amikor újra elkezdtem enni megjelent a testemen itt ott zsír ,gondolom raktározni kezdett a szervezetem,holott az előtt soha nem volt rajtam :( úgyhogy nem ajánlom,azóta is ,ha bármi lelki gondom van nagyon odafigyelek,hogy legalább egyszer egyek.
2016. máj. 22. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
egy hétig nem ettem, 2 kilót fogytam. nem jött vissza, de nem érte meg ezért egy hétig szenvedni
2016. máj. 23. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!