Mennyit fogytál a melledből? Mennyire látta kárát a cickó a fogyásnak?
Remélem 10 kiló nem fog meglátszódni nagyon
15 évesen stressz miatt (ergo koplalással, nem szándékosan) két hónap alatt fogytam 12 kilót, de a mellem megmaradt. Picit lógós (kis mértékben) de amúgy nagy is, tehát nem a legfeszesebb, de nem is csúnya :)
Átlagos mell. Remélem, lassú fogyással + mell feszesítő krémmel marad amilyen.
Eveline mellfeszesítőt nagyon dícsérik, ha valakit érdekelne (1500ft)
19L
Amikor 11 napig koplaltam, akkor se történt szerintem semmi, bár nem mértem, kisebb gondom is nagyobb volt, mint a súlyom.
Feszesítés nekem sem ártana, nagyobbacska mellek és közelgő 39. szülinap, ugye... Bár a génjeim rendben vannak, anyámnak egész jó melle volt 70 évesen is, nyilván nem tinisen feszes, de teljesen korrekt :)
Én mellizomnövelésre gondoltam, szerintem nem lehet rossz, izmosodni úgysem árt s ez egy fontos, nagy izom. Illetve kettő, alatta pedig a kis mellizmok, de gondolom, arra nem gyúr direkt az ember, max. beleesik a szórásba :)
Mázlisták vagytok!
A D-s mellemből B-s maradt..de inkább csak üres tejeszacskók. 30 kilót fogytam amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!