Hogyan tudok lefogyni?

Ház szerintem az előzőre ne hallgass ... 1.táplálkozz egèszsègesen (no pèkátu,finomított liszt,cukor,tèszta) jó nèha nèha pici becsúszhat
2. Reggel egyèl szènhidrátot hogy legyen energiád. Pl zabkását,szendvicset tk kenyèrrel sovány felvágottal,zöldsèggel)
Tízórai ha megèheznèl 1 kis doboz natúr joghurtot egy almával vagy korpovit kekszel. Ebèdre ha van lehetősèged rizs,párolt zőldsèg, párolt/natúr csirkemell, hal.
Dèlutánár ne nagyon egyèl szènhidrátot,inkább fehèrjèt (tojás,csirkemell,túró,kefír,hal,natúr joghurt,sovány sajt) szènhidrátkènt csak zöldsèg.
3. Számold ki a napi kalóriakeretedet ès azt ne lèpd túl .
4 kezddj el tornázni. Először pl gyors gyaloglás majd 1perc futás 1 perc sèta
Figyelj oda mit eszel. Minőségi cuccokat egyél, változatosan. Most hogy jön a jó idő egyél sok friss zöldség és gyümölcs. Nem kell nagyon levinned a kalóriát mert még fejlődésben vagy, de kezdj el sportolni valamit. Sport nélkül sajna nem lehet hosszú távon fogyást elérni csak ha egész életedben koplalni akarsz.
Olyat sportolj amit szeretsz is, minden nap legalább fél óra mozgás. Ha mást nem, akkor napi fél óra gyors gyaloglás, hogy már érezd hogy izzadsz, akkor csinálod jól.
Emellett igyál vizet (csapvizet). 2-3 liter folyadék kell egy nap, az elkezdi szépen kimosni a szervezetedből amire nincs szükség.
Este 6 után pedig csak akkor egyél ha későn mész aludni és akkor is csak valami könnyű kaját. A reggelid lehet bőséges, azt úgyis lemozgod a nap folyamán, de ugye este már nem igazán aktív az ember...
A legfontosabb h nehogy éhezz!!! Mert az totál lecsökkenti az alapanyagcseréd és egy kg-t se fogsz fogyni...
Tapasztalat: Amikor én akartam fogyni és odafigyeltem rá akkor nekem nagyon bejött a víz és a 6 után nem evés. Nem szoktam degeszre enni magam amúgy sem, de elég édesszájú vagyok és az étkezésemen különösebben sokat nem változtattam. Sétáltam, és heti 1x jártam csak aerobikra mert nem volt többre időm. Ennek ellenére szépen elindult a fogyás és heti 0,5-1 kg meg is volt. 1 hónap alatt stabil 4 kg-t fogytam, ami nem is jött vissza egykönnyen. Emellett nem voltam éhes, finomakat ettem :D és fogytam is. Csak oda kell figyelni.
Mennyit szeretnél fogyni? Annyira sokat nem kell neked sztem mert elég magas vagy. Anyukádat esetleg kérd meg hátha partner benne és segít :) Sok sikert és nehogy a gyökér villám divatdiétákat olvasgasd a neten... nagy baromságokat írnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!