Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyokurazok, mit tudok...

Fogyokurazok, mit tudok foetkezesek kozott enni ami nem sok kaloria?

Figyelt kérdés
Napi 1800 kcal a cel.

#fogyókúra #nass #foetkezes
2016. máj. 17. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Zöldséget mindég lehet nassolni.
2016. máj. 17. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt?
2016. máj. 17. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:

És vannak ezek a joghurtos, zabpelyhes cuccok, igaz reggelinek találták ki, de szerintem tízóraira is jó.

https://www.youtube.com/watch?v=ddGi1wwAISg

2016. máj. 17. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
2016. máj. 17. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért ennél főétkezések között? Nem tudsz annyit enni, hogy egypár órára jóllakj? Nem beszólásképp, tényleg nem világos, miért kell enned köztük, de nem mondom, hogy nem tudom megérteni, ha valaki pl. nassolni akar, de nem mindegy, hogy nagyon éhes, nem éhes vagy kicsit éhes. Vagy hogy mi a célja vele.

Én ma roppant lelkes vagyok, mert találtam egy extrém kalóriaszegény kis édességet, amit elfogyasztva határozottan olyan, mintha ettem volna (mert a konjaclisztes puding is remek és szinjte semmi kalória, de érzem is, hogy inkább illúziót ettem, nem ételt). Igazából édes, citromos köleskrém, nagyon tuti s egész nagy adag fér bele egy ketogén napomba is, mert inkább víz és citromlé van benne, köles csak pici.

De ha csak nass kell, nekem egy kis friss káposzta is remek vagy sok más zöldség... Persze éhségre nem ezt alkalmazom, de éhesen sok kalória kell, bármit is eszem.

Középút enyhe éhségre a sajtszelet zöldséggel. De a zöldséges rántotta még jobb, egyetlen tojás is egész sokat ad sok-sok zöldséggel, némi zsír mondjuk kell hozzá, de az is belefér 1800 kcalba.

Igazából bármit ehetsz, mennyiség kérdése. Csak nem minden laktat ugyanolyan jól, de ez emberfüggő is.

2016. máj. 17. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs gyümölcs a közelemben, akkor light joghurt, Mueslibar eper-menta müzliszelet, korpovit keksz (3-4 db), puffasztott búza (2-3 db), de melegebb napokon egy light energiaitallal is beérem :D Ez mind 100 kcal alatt van.
2016. máj. 18. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!