Feherpitypang kérdése:
Szerintetek anorexiás vagyok ha egy fiú azt mondta hogy 46,5 kg-osan dagadt vagyok és most fogyókúrázok?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és szeretm azt a fiút.2016. febr. 11. 22:16
1/7 anonim válasza:
Hány cm vagy?
Ezek után is szereted? Azt mondta hogy dagadt vagy és te még szereted????
2/7 anonim válasza:
Én erre inkább nem is válaszolok komolyabb magyarázattal, látszik, hogy 13 éves vagy. Bár emlékeim szerint én ennyi idősen azért értelmesebb voltam.
Nem vagy anorexiás, csak hülye.
3/7 anonim válasza:
Képes vagy tönkretenni magad érte? Ez a szeretet? Mert ő nem szeret, ha ilyet mond, legalábbis téged nem, hanem egy elképzelt sovány testet.
4/7 anonim válasza:
Nem vagy anorexiás csak a fiú egy sggfej;)
5/7 anonim válasza:
Mit szeretsz rajta? Ő sem szeret téged.
6/7 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán hülye vagy, hogy szeretsz egy olyan embert, aki csak úgy ledagadtoz.
7/7 anonim válasza:
Ezt azért mondta a srác, hogy lepattintson. Nyugodj meg, 30 kilósan sem kellesz neki. Igaz mondhatta volna simán, hogy bocs, nem jössz be, de az is lehet, hogy mondta korábban, csak nem vetted tudomásul, most meg remélte, ha megsért, nem állsz vele többé szóba. De lehet, hogy simán bunkó, és így közölte, hogy nem kellesz neki. Nem tudom...
A lényeg, hogy ezért ne fogyókúrázz, ez a hajó elment. Te is tudod, hogy nem vagy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!