Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » így felbomlott az egész diétám?

így felbomlott az egész diétám?

Figyelt kérdés

Hát igazából...ma szörnyü napom volt...és elgyengültem,sok édességet ettem!Rendes kaját viszont nem...Kalóriában nem volt több,mint amennyit szoktam enni..csak minőségben volt szörnyü:(..

így akkor most mindent visszahízok?...Mert a derekam szépen lement az egy hét alatt...75ről 70-re...sőt,reggelenként 69et szoktam mérni..

2010. ápr. 9. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt 5-6 kilót fogyni nem normális dolog.
2010. ápr. 9. 16:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Cm-re gondoltam..75 cm-ről 70 cm-re
2010. ápr. 9. 16:38
 3/10 anonim válasza:

Nem, egy naptól nem fogsz mindent visszahízni, főleg, ha kalóriában nem lett több.

A legtöbb diéta időnként elő is ír "bűnöző" napokat, mert elénkítőleg hatnak az anyagcserére.

A súlyod pár napra valószínűleg megnő, az édesség miatt bír vizet visszatartani a szervezeted, de ennek a testzsírhoz semmi köze.

2010. ápr. 9. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Az centiben is túl sok. Előbb-utóbb visszajön, vagy még több is :S
2010. ápr. 9. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
én is szoktam ilyet sajnosxD és mozgással kompenzálom:) Szerintem sokkal rosszabb amúgy, ha vki éhezteti magát, és nem mozog, mintha valaki néha bűnöz egy kicsit, de mellette mozog mondjuk napi 1-1,5 órát:)
2010. ápr. 9. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy elgyengültél, de miért nem mértékkel etted az édességet?

Nem kell egy hét alatt 7 cm-t fogyni, hosszabb távon sokkal hatásosabb, ha lassan mennek le a kilók és a cm-ek. Most egyél egy keveset, holnaptól pedig folytasd a diétát, csak ne olyan drasztikusan.

2010. ápr. 9. 16:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem voltam egyáltalán drasztikus diétán,de télleg!Egyáltalán nem éheztem...Reggelire egy szelet barna kenyér pulykamell sonkával,lightos kenősajttal...tízóraira szintén plusz még gyümölcs...ebédre,amit adnak a koleszban...uzsonna egy Norbi update 1es kódú puding...vacsorára meg szintén egy kis kenyér..

És 6 után is rendesen ettem gyümölcsöt...

Mindennap Rubint Réka Van öt perced?-et megcsinálom..mindhárom részt..heti két tesióra...Ennyi

2010. ápr. 9. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy a leírtakkal fogytál ennyit!!! (BOcs)

Vagy akkor valamit én csinálok rosszul! Szerintem meg lehet állni az édességet. Nekem az a legnehezebb, hogy este ne egyek csak minimálisat. (mert a TV-ben mindenki eszik és ilyenkor megkívánom)

2010. ápr. 9. 17:15
 9/10 A kérdező kommentje:

hát,ahogy gondolod...

nem tudom,minek hazudnék....:)

2010. ápr. 10. 21:19
 10/10 A kérdező kommentje:
kilóban 1 kgt fogytam...De hasból centiben télleg ilyen sokat...
2010. ápr. 10. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!