így felbomlott az egész diétám?
Hát igazából...ma szörnyü napom volt...és elgyengültem,sok édességet ettem!Rendes kaját viszont nem...Kalóriában nem volt több,mint amennyit szoktam enni..csak minőségben volt szörnyü:(..
így akkor most mindent visszahízok?...Mert a derekam szépen lement az egy hét alatt...75ről 70-re...sőt,reggelenként 69et szoktam mérni..

Nem, egy naptól nem fogsz mindent visszahízni, főleg, ha kalóriában nem lett több.
A legtöbb diéta időnként elő is ír "bűnöző" napokat, mert elénkítőleg hatnak az anyagcserére.
A súlyod pár napra valószínűleg megnő, az édesség miatt bír vizet visszatartani a szervezeted, de ennek a testzsírhoz semmi köze.

Az oké, hogy elgyengültél, de miért nem mértékkel etted az édességet?
Nem kell egy hét alatt 7 cm-t fogyni, hosszabb távon sokkal hatásosabb, ha lassan mennek le a kilók és a cm-ek. Most egyél egy keveset, holnaptól pedig folytasd a diétát, csak ne olyan drasztikusan.
Nem voltam egyáltalán drasztikus diétán,de télleg!Egyáltalán nem éheztem...Reggelire egy szelet barna kenyér pulykamell sonkával,lightos kenősajttal...tízóraira szintén plusz még gyümölcs...ebédre,amit adnak a koleszban...uzsonna egy Norbi update 1es kódú puding...vacsorára meg szintén egy kis kenyér..
És 6 után is rendesen ettem gyümölcsöt...
Mindennap Rubint Réka Van öt perced?-et megcsinálom..mindhárom részt..heti két tesióra...Ennyi

Nem hiszem el, hogy a leírtakkal fogytál ennyit!!! (BOcs)
Vagy akkor valamit én csinálok rosszul! Szerintem meg lehet állni az édességet. Nekem az a legnehezebb, hogy este ne egyek csak minimálisat. (mert a TV-ben mindenki eszik és ilyenkor megkívánom)
hát,ahogy gondolod...
nem tudom,minek hazudnék....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!