Zabkorpából tejbegrízszerű reggelit hogyan készítsek?
Figyelt kérdés
Kókusztejből és zabkorpából szeretnék "egészséges tejbegrízt" csinálni reggelire, viszont még sosem használtam zabkorpát, csak zabpelyhet.
Máshogy viselkedik, több folyadékot szív fel?
Csinálhatom csak zabkorpából, vagy keverjem zabpehellyel?
2016. máj. 15. 20:16
1/2 anonim válasza:
Én csak zabkorpából szoktam ahány dl tej annyi púpos evőkanál zabkorpát rakok bele kb. Felrakom a tejjel együtt, ha felforrt főzöm még kb két percig aztán félrerakom és állni hagyom még 10-15 percet.
2/2 anonim válasza:
Előttem leírták konkrétan, de egyébként meg az ilyen kajákat érzésre meg lehet főzni, nem kell hozzá recept. Felrakod a tejet, aztán addig lapátolod bele a zabkorpát, amíg elég sűrű lesz. Ha túl sűrű lesz, akkor még egy kis tejet öntesz hozzá, és kész. Nem nagyon lehet elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!