Milyen diétás ételek készíthetők zabkorpából?
Figyelt kérdés
Ha tejjel bekerem, mintha tejbegríz lenne, az már nem diétás? Akkor hogy lehet elkészíteni? Mert tuti, hogy nem önmagában nyersen eszi senki...valaki tud valamilyen zabkorpás receptet?2009. júl. 29. 15:14
1/3 anonim válasza:
Zabkorpa nagyon jó, tök egészséges.
Már tejjel ugyan miért ne lenne jó? A tejbegrízhez nekem mindig ezt ajánlották, hogy jobb mint a gríz, és egészségesebb. Ugyan, 1dl tej 50kcal, teszel bele 3dl-t, nehogy már attól a plussz 100-150kcaltól ne legyen diétás! "Tejbegrízként" édesítőszerrel, mehet. Na de mértékkel! Nem hiszem h kevés kcal. De attól még jó.
2/3 anonim válasza:
Túrógombócba gríz helyett azt tettem, a tetejére tejföl helyett pedig étcsokit olvasztottam meg és azzal öntöttem le. Isteni finom volt.
3/3 A kérdező kommentje:
És melyik a panír helyettesítője? Az is a zabkorpa? Mert hasonló állagú... úgy csinálom "tejbegríznek", hogy csak zabkorpát teszek bele meg ugye tejet, semmi cukor meg ilyesmi, azt nem is igénylem...nem tudom, hogy ez nagyon hízlal-e? Mert azt mondták nekem többen, hogy ez kb. ua. mint grízzel.
2009. júl. 29. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!