Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zabkorpából jobb lett volna?

Zabkorpából jobb lett volna?

Figyelt kérdés
Nos, ma csináltam brokkoli puffancsokat, aminek a receptje abból állt, hogy összetörtem a főtt brokkolit, tettem hozzá 3 db tojást, sót, borsot, valamint annyi tönkölykorpát, amennyit felszív, majd kisütöttem olajban. Igen ám, de valami borzasztóra sikeredett. Az eredeti recept zabkorpát írt, de a boltban már nem kaptam így ezzel kellett beérnem. Úgy jobb lett volna? A válaszokat előre is köszönöm!
2011. jún. 17. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy jó ez a recept.Én is szoktam ilyesmit készíteni,de zabpehellyel,méghozzá úgy,hogy szárazon még kávédarálóval darálok rajta egyet,akkor apróbb lesz.Én a korpát ilyesmi főtt dolgokhoz nem szeretem használni,inkább csak a reggeli műzlibe,esetleg egy keveset muffin-szerű tésztákba,de abba is tényleg keveset,mert különben a süti olyan lesz,mint a fűrészpor.
2011. jún. 17. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én is próbálkoztam hasonlóval (nem brokkolis volt, hanem valami köleses), ehetetlen lett, pedig a gasztromagazin szerint fantasztikus.
2011. jún. 17. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát pedig egy könyvből néztem a receptet. Tényleg eléggé "fűrészporos" lett, de talán majd megpróbálom a zabpelyhet csak hát egy időre elment a kedvem a kísérletezgetéstől.
2011. jún. 18. 10:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!