Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan készítsek reggelit...

Hogyan készítsek reggelit zabkorpából?

Figyelt kérdés
mármint olvastam, hogy tej+ zabkorpa de csak simán keverjem bele vagy hogy?
2012. szept. 13. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

tejbegríz.

3dl tej, 3-4 kanál zabkorpa, pici so, cukor/édesítő.

nagyon finom, és "jó szénhidrát" :D

ugyan annyi kcal, de lassan szívódik fel.

2012. szept. 18. 07:43
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. szept. 18. 10:52
 3/5 A kérdező kommentje:

na megis csináltam ez tényleg nagyon finom :D

nekem 5 vagy 6 kanállal lett jó" állaga

2012. szept. 18. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
én ugy szoktam enni, hogy pici fahéjat és pici mézet teszek rá.. a kakaopor sok kcal, a fahéj viszont vízhajtó. magában viszont nem túl jó, ezért pici mézet is teszek. próbáld ki :)
2012. szept. 19. 16:45
 5/5 A kérdező kommentje:

fahéjjal ettem nameg sajnos mivel nem volt itthon méz egy kanál cukrot rásuhintottam de kifogom a mézest is próbálni pláne, hogy jön a mézes" időszak jó kis mézes citromos tea hmm

egyébként laktózmentes tejből csináltam és ez a tej alapból ilyn édesízű tuti ez is számít, hogy nem volt az az érzésem hogy húú de kellene ebbe cukor

egyébként holnap palacsintát készítek zabkorpából biztos az is fini lesz csináltál már esetleg? vagy tudsz még valami bevált receptet?! persze nyílván keresgetek énis neten meg összevissza, de valahogy mégis jobb ha így leírják tapasztalatból :)

2012. szept. 22. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!