Zabkorpából/búzakorpából és nyírfacukorból piskóta?
Figyelt kérdés
úgy tudom, hogy elvileg a zabkorpa nem tartja össze a tésztát. Csinált már valaki? Ha zabkorpát zabpehelylisztettel vagy durumlisztettel keverem az jó lehet2015. okt. 13. 17:00
1/1 anonim válasza:
Még csak palacsintát készítettem zabkorpával, de az valami szuper lett. Érdemes próbálkozni, azt hiszem.
A piskótában a tojás tartja össze a tésztát, szinte bármit teszünk bele, összeáll, amennyire tudom. Én tuti kipróbálnám, ha kíváncsi lennék s persze lenne zabkorpám.
Nemrég írta valaki egy kérdésnél, hogy a zabliszt az jó, úgyhogy azzal keverve el nem tudom képzelni, hogy ne működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!