Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 93 kg vagyok és 176cm. Mennyit...

93 kg vagyok és 176cm. Mennyit kéne leadnom hogy normálisan nézzek ki? 15/f

Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
15 éves vagy kb 0 izom van rajtad, 25 kilót simán ledobhatsz
2016. máj. 15. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt felesleges megkérdezni. Mindegy , csak kezd el.
2016. máj. 15. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:

-mutatom,hogy hol vagy most :

[link]

2016. máj. 15. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
15 évesekre még nem az általános BMI vonatkozik, ha valaki 15 évesen majdnem 100kg az nem épp a határon van. Szerintem körülbelül 15-20 kg-ot kéne fogynod, és a zsír alá elkezdened izmot építeni. És ne is csak a kinézetért csináld. Rengeteg betegségtől kímélheted meg a szervezetedet felnőtt korodban, ha most teszel valamit, az öregebb éned hálás lesz.
2016. máj. 15. 17:29
 5/9 anonim válasza:
176 cm-hez 66 kg-nak kell lenni. Javaslom a sok testmozgást, a kevés pékárú fogyasztást, és a sok víz bevitelét. minden hónapban tűzz ki egy célt, és próbáld teljesíteni. :) hajrá!
2016. máj. 15. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt konkrétan nem lehet megmondani, ehhez tudni kellene, mennyi izom, és mennyi zsír van rajtad...

Ha izmos az alap, akkor 20 kg-t elég... Ha zsíros, kevés izommal, akkor lehet, hogy 30-at is, és fel kellene mellé szedni 10 kg izmot.

2016. máj. 15. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha olyan vagy, mint a párom (harmincas férfi, több izommal, mint tiniként, de azért így se sokkal, nem mozgásszegényen él, de nem is nagyon aktív), akkor épp 30 kilót. Ennél még 7 kilóval volt kevesebb a fogyása után tiniként (176/56), de az izomtömege nyilván elég minimális lehetett s nem is tudta megtartani már azt a súlyt. Bár vannak még vékonyabb srácok, de az már durva szint, senki nem akarhat olyat.

Ha izmosabb vagy, akkor is bőven van felesleged, de nem látunk s majd ha elkezdesz fogyni, észreveszed, hogy mikor állhatsz meg... Jó esetben mozogsz is s izmosodhatsz is, kezdőként van rá esély.

2016. máj. 15. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia, én anyuka vagyok és a fiam hasonló problémával küzd. A normális súlyod - magasságodhoz képest - kb. 76 kg és az ideális súlyod kb. 68.4 kg lenne. Mégsem a fogyókúra a megoldás a számodra, mert az nem hoz hosszutávú megoldást. Mivel fejlödésben (és növésben) lévö fiatal vagy, azt a célt tüzném magam elé, hogy tartod a jelenlegi sulyodat. Ez egyszerünek hangzik, de a gyakorlatban nem könnyü dolog. Szükséged van az anyukád megértésére, rugalmasságára és nyitottságára új ízek/receptek iránt. Ha az anyukád is túlsúlyos, akkor az megnehezíti a helyzetet. Ha egy ember túlsúlyos, az azt jelenti, hogy több kalóriát fogyaszt, mint amennyire a testnek szüksége van. Sok túlsúlyos ember a kövérséget csak egy optikai szépséghibának tekinti. Te eljutottál arra a pontra, hogy változtatni akarsz a helyzeteden. De csodarecepttel nem tud egyik GyaKé-tag sem szolgálni. Az ideális testsúly "titka", hogy mennyiségben és minöségben olyan ételeket fogyasszál, amire a testednek szüksége van. Ez szimplán hangzik, de sikereket csak akkor fogsz tudni elérni, ha tudod, hogy mi van abban az ételben/élelmiszerben, amit elfogyasztasz (itt a fehérje, a szénhidrát és a zsírok arányára célzok) és figyeled a testedet, hogy hogyan reagál a csökkentett szénhidrát és a megemelt fehérje mennyiségre. Véletlenül találtam erre a honlapra, de nekem fordulópontot jelentett az életvitelemben és eredményesen alkalmaztam a leírtakat a gyakorlatban. Ime: www.builder.hu Itt a MENÜ-ben menjél az "Cikkeink"-re és utána kattints az "Étkezés"-re. Itt számtalan cikket találsz, ami a segítségedre lesz. De mint ahogy írtam, diétát nem javaslok, mivel még fejlödésben vagy. Igyál elegendö vizet naponta, és ha találnál magadnak egy sportágat, ami tetszik, az egy fönyeremény lenne. De már az is jó lenne, ha a nyári szünetben strandra járnál - ha van ilyen lehetöség a lakóhelyed közelében. Még egy utolsó dolog: nyilván van izomréteget, hiszen ahhoz izomerö kell, hogy ezzel a testsúllyal felálljál a (karos-)székböl. Az izom ott van, csak elfedi a zsír.
2016. máj. 16. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, guglizzál (www.google.hu) a A Sárga Kapszula-ra: ingyen letölthetö (Pdf). Csak a keresztnevedet és az e-mail cimedet kell megadnod. Irjál privit, ha nem boldogulsz.
2016. máj. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!