Szeretem a tésztát de van mit leadnom. Fehérje dietaba kezdtem, édes burgonya napi1-2 fej és egyszer egy kis adag gluten mentes tészta nem e rontja el?
Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 14:27
1/2 anonim válasza:
A glutén MENTES tészta az, amiben sokkal kevesebb a fehérje, mint a normálisban, a glutén ugyanis a búzafehérje!
A fehérjediéta meg tönkreteszi a vesédet, szóval azt nagyon gondold meg.
Ha fogyni akarsz, attól még ehetsz tésztát, csak értelmes mennyiségben és mellette egyél még elegendö zöldséget is.
2/2 anonim válasza:
Szerintem hagyd el teljesen a tésztát..meglátod,nem fog hiányozni.
Helyette egyél zöldséget,ritkán lehet krumplit is,a tésztánál még mindig sokkal jobb . Hozzászoksz,én már minden szószos kaját uborkával,salátával ,répa/cukkini/cékla csíkokkal eszek..jópofa,gusztusos a szemnek is ,ropogós és finom ,ugyanugy lehet rá rakni bolognai mártást,vagy pörköltet,vagy akármit ami belefér az étkezésedbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!