Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » VIZESEDÉS ELLEN! Túróhoz-áttör...

VIZESEDÉS ELLEN! Túróhoz-áttört főtt burgonya?

Figyelt kérdés

2 nappal ezelőtt anyósommal sütöttem, linzertésztából készült túrós süteményt, és a töltelékhez azaz a túróhoz hogy ne vizesedjen meg áttört főtt burgonyát rakott,és természetesen cukrot és tojássárgáját..ti is raktok hozzá burgonyát?


Ti is így szoktátok?



2013. márc. 7. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem , én búzadarát szoktam hozzátenni , ha nincs , akkor zsemlemorzsa is mehet hozzá !
2013. márc. 7. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Én sem hallottam még, de, ha finom volt, és Neked is ízlett, akkor semmi gond.

Énm is egy kis búzadarát szoktam használni, de lehet, hogy most megint tanultam valamit. esetleg megírhatnád, hogy mennyi túróhoz mennyi főttkrumplit tett :)

2013. márc. 8. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
1 közepes méretű főtt-pépessé tört burgonya, 25 dkg túróhoz.
2013. márc. 18. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszodat, ki fogom próbálni.Szaporításképpen biztosan jól jön, ha anyósod így szokta nem lehet rossz ötlet.
2013. márc. 18. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!