Tökéletes ropogos sült burgonya elkészitése ami ropogos marad?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 16:09
1/5 anonim válasza:
Minél tovább sütöd, annál ropogósabb. Persze azért szét ne égesd!
Ja és érdemes minél vékonyabbra vágni, s gyorsan sütni.
Utána rögtön tálalni. Ha kihűl, másnapra marad belőle, az már nem marad ropogós...
2/5 anonim válasza:
En ugy szoktam, hogy hagyom egy kicsit sós vizbe àzni és nem sózom meg sütés elõtt csak amikor már kisült.Mindig nagyon finom lesz, mert a só kiszivja a nedvet belole, és nagyon forró olajba kell tenni? Egy szemet dobjál az olajba és ha serceg a tobbit is beleteheted.
3/5 anonim válasza:
Egyformára kell vágni a burgonyát és kétszer sütni, előszőr félig megsütöd, majd vissza az olajba mikor enni akarod és ropogósra sütöd.
4/5 anonim válasza:
Én uborkaszeletelőn szeletelem le, beáztatom vízbe, majd fél óra után kisütöm. Igyekszem arra figyelni, hogy az olajban ne érintkezzenek nagyon. Roppanós házicsipsz. Isteni!
5/5 anonim válasza:
én csak kívülről mosom meg a megpucolt krumplit, majd szárazra törlöm, úgy szeletelem vékony, de egyenletes hasábokra.így hagyom egy erre tartott konyharuhában míg jól megszárad. kimondottam tálalás előtt sütöm forró bő zsiradékban, é papírtörlőre teszem. azonnal fogyasztjuk, mert nagyon hamar megpuhulhat. sózni is csak a tányéron
szoktuk.
nekünk bevált így, akkor frissen finom ropogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!