Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nekem nem lesz lapos a hasam...

Nekem nem lesz lapos a hasam soha?

Figyelt kérdés

158 cm vagyok 53 kg, nem vagyok duci mégis van hasam. Voltam 48 kg még akkor is volt kis hasam.

Fogyókúráztam, edzettem, futottam...akármit csináltam még soha sem volt lapos hasam.. Mit kéne tennem?? Vagy egyszerűen ilyen alkatú vagyok? Hogyan lehetne végre lapos a hasam?

2016. máj. 15. 16:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Lapos hashoz anatómiailag is lapos hasúnak kell lenned, vagyis olyan izom forma. Van egy csomó testépítő, akinek erősen kockás a hasfala, mégis kidudorodik.

Illetve ott a zsír is, ami sokaknál a legmasszívabban a köldök alatt szeret lenni, s csak extrém fogyásnál nyúl hozzá a szervezet. Ilyenkor a zsírleszívás segíthet csak.

2016. máj. 15. 17:33
 2/26 anonim ***** válasza:
Nekem lapos hasam van, pedig nem tettem bele nagy erőfeszítèst... Lehet hülyesèget írok de genetika kèrdèsei mint pl valakinek alapból vèkony a combja...De helyes táplálkozással ès edzèssel elèrheted.. Igaz èn alapból vèkiny "fèle" vagyok 158cm/43 kg...
2016. máj. 15. 18:23
 3/26 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam, hogy a genetika...nem nagy szóval ne legyen félreértés,a lábaim is vékonyak,formásak. Szerencsére gyorsan tudok formálódni,egyedül a rohadt hasam ami nem változik akár mit csinálok :D
2016. máj. 15. 18:32
 4/26 anonim ***** válasza:
Genetika is, de egy szigorù étrendddel ès jól megvàlasztott mozgással lehet elèrni. A kockahas elsődlegesen a konyhaban dől el. Ètrendet kell jòl megtervezni.
2016. máj. 15. 18:38
 5/26 anonim ***** válasza:

Egy fotó sokat segítene...

a következő esetek lehetségesek:

1. Minden felesleg a hasadon van.

2. Nincs rajtad felesleg, de gyenge a hasizmod, és ezért a gyomor, belek "kinyomják".

3. Annyira vékony vagy, hogy a belő szerveid ezért nyomják ki.

4. Szimpla testképzavar. :)

2016. máj. 15. 18:42
 6/26 A kérdező kommentje:

[link]

itt van ,ilyen

2016. máj. 15. 18:53
 7/26 A kérdező kommentje:
Igazából nem a kocka has a célom csak hogy lapos legyen :)
2016. máj. 15. 18:56
 8/26 anonim ***** válasza:

Mindig ilyen? Miket eszel?

Csak mert ez szerintem nem felesleg. Úgy néz ki, mintha fel lennél puffadva valamitől.

2016. máj. 15. 18:57
 9/26 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen. De jártam dokihoz is, hátha puffadas az oka és nem. Semmi bajom nincs.. Ezért nem tudom mit tehetnék
2016. máj. 15. 19:00
 10/26 anonim ***** válasza:
Milyen dokinál voltál? Én elmennék gasztroenterológushoz...
2016. máj. 15. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!