Eredményes lehet ez a fajta életmódváltás?
Vacsorára mehet zöldségsaláta, de valamit egyél hozzá, mert ez nem étkezés (hacsak nem rengeteg és szénhidrátdús zöldséget eszel vagy efféle). Kivéve, ha te vacsorakor nem vagy éhes, akkor persze elég a zöldség.
Azt nem csodálom, hogy nem nézel ki kövérnek, ilyen számokkal az nehéz, persze meztelenül tuti látszik a felesleg, de ha mondjuk izmosabb vagy, s jól oszlik el, akkor még igen szexi is lehetsz ennyivel. Ezt te látod.
Én mindig a tojást szoktam ajánlani, persze kismillió más opció is van, a már említett zabkása is jó annak, akinek az megfelel (nekem a szénhidrátbombák általában nem jók), számos előnye van.
Ehetsz olajos magvat is picike étkezésnek, ha az szimpatikus számodra. Van, aki gyümölcsöt eszik pici étkezésnek, van, aki azt semmiképp, mert éhessé teszi. Ki kell tapasztalni, számodra mi működik.
Ez eddigi válaszok korrektek voltak. :)
Én a kenyér esetében csakis a 100%os rozskenyeret enném, mert az nem tartalmaz búzalisztet sok mással ellentétben.
itt egy kép róla :
Vacsira már ne fogyassz szénhidrátot, max zöldségek. Leginkább a sali csirkehús a tökéletes, de a túró is akár.
Amit ne egyél búzalisztes és cukortartalmú ételek ( konzervek, virslik stb)
Amit lehet:
szénhidrátok: barnarizs, köles, jázminrizs, bulgur, hajdina, basmati rizs, zab, édesburgonya stb.
zöldségek: leginkább a zöld zöldségek
gyümik: a nap első felében, este már ne mert a gyomor nem tudja már lebontani úgy és éjszaka elkezd erjedni ott
tejtermékek a korodra való tekintettel mehetnek: túró, cottage cheese, mozarella. A joghurtokkal óvatosan, sokan nem tudják de az alacsony zsírtartalmú és szinte 0 %os joghurtokat úgy ellensúlyozzák, hogy megnövelik a benne lévő cukor mennyiséget. Tehát lehet picit magasabbb zsírtartalmú joghurt is.
Húsok: csirke, pulyka, hal, sovány marha , csirkemell-pulykamellsonka
A zab tényleg pikk pakk megvan én úgy szoktam, hogy 30 grammot kimérek bele édesítő felöntöm kevés vízzel be a mikróba 1,5 percre és kész. Kevés bogyós gyümivel tökéletes.
A folyadék tényleg fontos, minimum 2-3 liter mentes víz vagy zöldtea.
Ja és a következő kép sokat elmond, hogy ugyanaz a a testsúly izomzattal hogy néz ki és ugyanaza testsúly zsírral.
A következő testzsírszázalék alakulás is elég érdekes képekben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!