Jó ez a fajta életmódváltás?
"Elsősorban a lisztet lecserélném durumlisztre és a tésztákat durumtésztára. (állítólag ezek ízben nem sokban különböznek)"
vs
"A szénhidrátot (pl.fehérkenyér, péksütemények) mellőzném"
Tökéletes ellentmondás. A durumtészta és a durumliszt ugyanúgy szénhidrát, és ne hidd, hogy attól nem fogsz hízni. Sőt még a barna tészta és a barna liszt is szénhidrát, kalóriatartalomban majdnem egészen pontosan ugyanannyi, csak a felszívódás módja különbözik kissé.
A durum és a barna variációk egészségesebbek, de az ezekre való váltástól nem fogsz fogyni.
A cukros üdítők elhagyása természetesen nagyon jó.
Ami engem illet, én Norbit nem tartom sokra (a különféle kódokkal kiadott szutykai pedig borzalmasak és tele vannak adalékanyagokkal - nem éppen az egészség irányába), szerintem egy egész egyszerű kalóriaszámlálós diétával sokkal többre mennél: www.kaloriabazis.hu
a zsírok, fehérjék, stb elhanyagolhatók, az emberek többsége a szénhidrátok és mozgáshiány miatt hízik el, illetve az éjszakázás/rendszertelen evés miatt.
de szerintem a kérdező nem az a fajta, aki utánanéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!