Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Jó ez a fajta életmódváltás?

Jó ez a fajta életmódváltás?

Figyelt kérdés
Életmódot szeretnék váltani Update szerint. Vagyis, a kódok alapján étkeznék. (hogy mit mikor szabad enni) Elsősorban a lisztet lecserélném durumlisztre és a tésztákat durumtésztára. (állítólag ezek ízben nem sokban különböznek) A szénhidrátot (pl.fehérkenyér, péksütemények) mellőzném és a cukros üdítőket is, helyette ásványvizet innék. Ha a kódok alapját étkezem akkor fogyhatok tőle, mert az egészség mellett ez a második fontos dolog nálam.

2014. júl. 6. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:

"Elsősorban a lisztet lecserélném durumlisztre és a tésztákat durumtésztára. (állítólag ezek ízben nem sokban különböznek)"

vs

"A szénhidrátot (pl.fehérkenyér, péksütemények) mellőzném"

Tökéletes ellentmondás. A durumtészta és a durumliszt ugyanúgy szénhidrát, és ne hidd, hogy attól nem fogsz hízni. Sőt még a barna tészta és a barna liszt is szénhidrát, kalóriatartalomban majdnem egészen pontosan ugyanannyi, csak a felszívódás módja különbözik kissé.

A durum és a barna variációk egészségesebbek, de az ezekre való váltástól nem fogsz fogyni.

A cukros üdítők elhagyása természetesen nagyon jó.

Ami engem illet, én Norbit nem tartom sokra (a különféle kódokkal kiadott szutykai pedig borzalmasak és tele vannak adalékanyagokkal - nem éppen az egészség irányába), szerintem egy egész egyszerű kalóriaszámlálós diétával sokkal többre mennél: www.kaloriabazis.hu

2014. júl. 6. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
szerintem még egyszerűbb lenne kiiktatni az egészségtelen ételeket, elkezdeni sportolni, ha pedig a bevitt szénhidrát kevesebb mint a ledolgozott (zsír) akkor fogyni fogsz.
2014. júl. 6. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
A bevitt összes kalóriának kell kevesebbnek lenni, nem a szénhidrátnak.
2014. júl. 7. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:

a zsírok, fehérjék, stb elhanyagolhatók, az emberek többsége a szénhidrátok és mozgáshiány miatt hízik el, illetve az éjszakázás/rendszertelen evés miatt.

de szerintem a kérdező nem az a fajta, aki utánanéz.

2014. júl. 7. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Az update egy hazugság. Apám konzervgyárban dolgozott . Megfőzték a kaját, a fele normál konzervbe, a másikfele a norbi dobozba ment.
2014. júl. 16. 22:02
 6/6 emma69 válasza:
Igazából én se tartom sokra az updates termékeket, de úgy látom nem is ez itt a lenyeg hanem a piros sárga meg zöld ételek igaz? Bár való igaz hogy abban is az van hogy vagyed az ő termékeiket, de persze általánosan is rendszerezik a kaját. Mindenképpen jó ha változtatni akarsz. És fontos, ebben egyet értek az 1.ővel, az egészséges még nem biztos hogy fogyaszt, de ha eddig sok édességet ettél, cukros üdítőket ittál akkor ha már ezeket elhagyod akkor fogyni fogsz. Sok kicsi sokra megy. Jó ha teljes kiőrlésű lisztből készült dolgokat eszel, ez nagyon fontos a szervezetnek, de nem fogyaszt így jobb a mértékletesség, úgyszintén mértékkel fogyaszd a tésztaféléket! A mozgás mindenképp fontos, de apróbb trükkökkel is felgyorsíthatod az anyagcseréd(pl zöld tea, almaecet, oolong tea), ezek persze csak a megfelelő étrend mellett segítenek
2014. júl. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!