Hizlal a német fajta kenyér (pumpernickel)?
Figyelt kérdés
Ez a kenyér ugy néz ki minta magokat gyurtak volna ossze es mindossze ennyi van benne2013. jan. 27. 20:12
1/3 anonim válasza:
A kenyér mindig hízlal, a sok mag is mert sok bene az olaj.
2/3 A kérdező kommentje:
És melyikkel jarnek jobban ? A barna kenyerrel ami teljes kiorlesu vagy ezzel a magos kenyerrel?
2013. jan. 27. 20:35
3/3 anonim válasza:
A pumpernickel , vagy más néven vollokrnbrot rozstöretből és durvára őrölt rozslisztből, kovásszal készített savanykás-édeskés kenyérfajta . Sötét színét a hosszan tartó alacsony hőfokon történő sütésnek köszönheti . Kiváló minősége miatt a csúcsgasztronómia is gyakran használja. Kalóriatartalma ugyanolyan mint többi kenyéré , de makrobiológiai tulajdonságai miatt csak ajánlani tudom . Nagyon egészséges .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!