Jövedelmező lehet egy kisboltot nyitni, kenyér árusítására? Több fajta kenyér, + helyben saját készítésű kenyeret is árulnánk.
Azt vettem észre hogy kenyeret mindig vesznek az emberek és mindig el is fogy mindenhonnan a polcról.
Szerintem jövedelmező lehet...
Szerintetek?
Ha a saját készítésű kenyeret lehagynánk?
Mik a teendőim ?
Szerintem az lehet,főleg ha nem csak hagyományos kenyereket árúsítanál,hanem olyat is,amit esetleg más helyen nem nagyon lehet kapni.Sokan vannak akik egészségügyi okoból nem fogyaszthatnak egyszerű kenyeret,hanem különböző teljes kiőrlésú,magvas,élesztő-és tartósítószer mentes kenyeret kell fogyasztaniuk.Tapasztalatból mondom,hogy az ilyen kenyekereket nagyon nehéz beszerzni,mert a boltokban kapható kenyerek zöme tele van mindenféle káros anyaggal,hiába árúsítják biotermékként.
Én sajnos arra kényszerültem,hogy házilag készítem magamnak a kenyeret,de ez rengeteg időt és energiát elvesz,éppen ezért örülnék ha lenne olyan bolt,ahol megvehetném a számomra megfelelő kenyeret és szerintem ezzel nagyon sokan vannak így.
Talán bejöhet, de szerintem az olyan boltokban nem sok fantázia van, ahol csak egyféle dolgot lehet kapni. Az ember nem szeret mindenért máshova szaladgálni, azt szereti, ha minden egy helyen van.
De ha elég sűrűn lakott környéken csinálod, és tényleg sokkal jobb az árud, mint a többi boltban, akkor a környékbeliek lehet, hogy a kenyeret inkább nálad fogják venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!