Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasról hogy tudnék fogyni?

Hasról hogy tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
Fél éve szültem a súlyomat már vissza nyertem de a hasam még mindig nagy.Magától már biztos nem megy le esetleg valakinek valami ötlet vagy be vált módszer a hasi zsírpárnák eltüntetésére?Egyébként még szoptatok.
2016. máj. 11. 09:19
 1/8 anonim válasza:
51%

Hasról nagyon nehéz. Rengeteget kell hasizmozni.

Amúgy meg ha mindenhol lefogytál, csak a hasad nagy, nem lehet, hogy a hasizmod nyílt szét? Nekem pl azért van még hasam, mert szét van nyílva.

2016. máj. 11. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
helyi fogyás nincs.
2016. máj. 11. 09:28
 3/8 A kérdező kommentje:
oohh akkor már így maradok? :/ Milyen az ha szét nyílik a hasizom?
2016. máj. 11. 09:36
 4/8 anonim válasza:
Igy van, olyan nincs hogy csak hasrol fogyj. Hasizmozastol meg még senki nem fogyott a hasarol zsirt! Azzal csak erosited a hasizmod. Ha dietazol, akkor mindenhonnan megy a felesleg. Csak egyes testreszekrol könnyebben indul meg.
2016. máj. 11. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Hulahopp karikázás, naponta 2-3-szor 10 perc.
2016. máj. 11. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Nincs helyi fogyás, még hullahoppal és hasizomgyakorlattal sem.

Én pl. hasra hízós vagyok (ha hízok 5 kg-t mindig a hasamra megy, míg a karom ugyanolyan vékony marad. Át is szokták adni a helyet a "kismamának").

A szétnyílt hasizmot írd be a keresőbe és utána vizsgáld meg magadat. Ha az van akkor érdemes a speciálsi feladatokkal kezdeni. Ha nem, akkor sajnos további diéta kell.

Okozhatja egyébként az "ilyen alkatú vagyok"-on (vagyis a genetikán) kívül a PCOS és a metabolikus szindróma.

Amit érdemes csinálni: hasizom erősítése és diéta együtt. Nagyon szép tud lenni ,) Sok sikert :)

2016. máj. 11. 10:25
 7/8 anonim válasza:
Helyi fogyás nincs, ez igaz. Étrenddel tudsz legtöbbet elérni, nekem az vált be, hogy a bőséges reggeli helyett joghurtos műzlit ettem, ebédre, vacsira normál kaját, fél év alatt visszament a hasam, persze máshonnan is ment le rendesen, plusz szaladgálás non-stop a gyerekkel :-)
2016. máj. 11. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Életmódváltás! A has alsó része nekem is kritikus, de ott csak a megfelelő étrend a jó. Nagy baromság a napi 100 felülés meg hasonlók, azzal csak a hasfaladat erősíted ! Ettől még ottmarad a zsírréteg.

A legjobb lenne, ha leírnád, hogy egy nap mit eszel. Illetve ha még szoptatsz, akkor megkérdezni az orvosodat.

2016. máj. 11. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!