Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek, ha fogyni szeretnem...

Mit egyek, ha fogyni szeretnemék hasról?

Figyelt kérdés
Estére szoktam hasizomgyakorlatokat ( géppel ) végezni és szeretnék a hasamról fogyni. Az "edzés" folyamán szoktam guggolást , fekvőtámaszt is végezni. Mit szabad éjszakára ennem, hogy ne menjen kárba az edzés? Konkrét dologra lennék kíváncsi , nem szénhidrát vagy fehérje mennyiségre. Nem értek hozzá, de csinálnám. 159 cm vagyok és 54 kg,nem vagyok kövér , tudom, de zavar az " úszógumi ". 24/L

2016. márc. 12. 21:22
 1/5 Krisz85 ***** válasza:
100%

a gond az, hogy az úszógumid a büdös életbe nem fog eltűnni ha nem diétázol rendesen, sőt tovább megyek, ha nem hasazol semmit és diétázol normálisan elég ideig, akkor még hasaznod sem kell hogy kockás legyen a hasad, paradoxon, mi?

estére sovány túrót és zöldséget egyébként

ha nem értesz hozzá akkor www.sargakapszula.hu

ingyenes, letöltöd, elolvasod, alkalmazod

2016. márc. 12. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Es ebben a Sárgakapszulában benne van, hogy ténylegesen mit lehet ennem? Nem paradoxon, csak félek, hogyha csak diétázom és nem edzek közbe plöttyet lesz az izomzatom. Vagy csak buta, hozzá nem értő fejjel gondolom ezt?
2016. márc. 13. 11:41
 3/5 Krisz85 ***** válasza:
várjunk csak nem azt írtam, hogy nem kell edzened, csak azt, hiogy a hasazástól még nem fognak látszódni a kockák, diétázz és edz, igen mintaétrend is van benne, olvasd csak el
2016. márc. 13. 15:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Mindenképpen elolvasom! Jaj, majd el felejtettem ingyenes és, ha igen, akkor legális is a letöltése, mert Németországban élek és itt nagyon szigorúan veszik a letöltéseket és nem nagyon vagyok vele tisztában, hogy mit szabad és mit nem. A torrentet tudom, hogy nem lehet. Az egyik ismerősömet 800 €-ra büntették, mert letöltött egy filmet és ráadásul nem is torrent oldalról. Szóval félek, mert annyit nem érne. :))
2016. márc. 13. 20:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Írtad az elsőnél, hogy ingyenes. Bocsi :)
2016. márc. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!