Mit tegyek, ha fogyni szeretnék, de nincs erőm változtatni semmin?
Sportolni nincs időm, meg lehetőségem sem, az itthoni ugra-bugrálásból /Rubint Réka, egyebek/ már nagyon elegem van, recseg-ropog mindenem.
Futni el tudnék járni, de azt is nagyon utálom.
Étrend... 5-en vagyunk a családban, sosem olyat főzünk ami egészséges vagy ami ilyen szempontból jó. Munka után ha hazaesek, van kb 3 szabad órám, aztán gyors zuhany, és alvás, hogy kibirjam a másnapot.
Úgy utálom már ezt az egészet, hogy ilyen nagydarab vagyok, és nagy a hasam, és hogy emiatt nincs önbizalmam
Mit tehetnék?
Előre is köszi
18/L
Akkor nem fog menni, ennyi. Fogyni még tudsz, ha kevesebbet eszel, de nem tanácsolom, hogy egy rossz étrenden csökkentsd a mennyiséget. Azt lehet, hogy amelyik étkezés külön van s nem közös főtt étel (gondolom, nem főtt ételt eszel minden étkezésre, bár ki tudja? mi igen), akkor azt cseréled valami jobbra. S nem tudom, mit főztök, de ha van pl. pörkölt, az korrekt, ők eszik krumplival és/vagy nokedlivel, te zöldséggel, de max. rizzsel... Lehet azért variálni.
De ha igazán változtatni akarsz, azt sem tartom szörnyűnek, ha vacsorára megsütsz magadnak egypár tojást...
Mozgásra mindig van lehetőség, amíg nem vagy lebénulva vagy efféle. Még csak nem is vagy rabszolga egész nap. Kicsi intenzív mozgás is valami s mindig mondjátok, hogy jaj, munka. Gondolom, nem 30-31 napot dolgozol havonta. Vannak szabadnapok is.
"recseg-ropog mindenem"
Ízületvédő vitamin,, aztán elmúlik.
Kb 172 cm magas vagyok, és olyan 65-70 kg
Már jó rég nem mértem magam
Próbálok majd apró lépésekben változtatni
Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!