15-20 hét alatt mennyit lehet fogyni? Tudom, hogy mozgás nélkül nem lehet fogyni, nem is azzal van a bajom. Az étrendemen nehezen tudok változtatni.20 kilót szeretnék még leadni.
Én ezen az étrenden éhen halnék, pedig 152cm vagyok és 45kg.Olvasd el a Sárga Kapszulát.
Heti/1-0,5kg az egészséges fogyás.
Kérdező, ugye ezt a részt is elolvastad: Janet csatakiáltása: A mérték a lényeg!
1 adag:
- Gabonaféléből és müzliből 4-6 teáskanálnyi.
- Húsokból kb. egy kártyalap nagyságú.
- Burgonyábó, tésztafélékből és rizsből egy maroknyi.
- Halkonzervből, vastagabb halszeletből kb. egy pakli kártya mérete.
- Rákból: kb. fél bögrényi.
- Sajtokból: egy matchbox nagyságú.
- Hüvelyesekből: 3 kávéskanálnyi.
- Friss zöldségekből és gyümölcsökből: nincs korlátozás!
Ez az anorexiához vezető út.
Koszonom a valaszokat.
Azert jott ez, mert egy kedves kollegina ajanlotta.
Nagyon szepen megkoszonnem, ha adnatok tanacsot, hogy megis milyen etrendet valasszak.
Olyan étrendet, ami főleg húson és zöldségen alapszik.
Logikailag, mi értelme van ócska kajákból (merthogy amiket a hoxán írnak, már nem is azért, de nem a hasznos tápanyagtartalmukról híresek) csipegetés mennyiségeket enni és éhezni? Hol a ráció? Amikor egy csomó fontos tápanyaggal el kellene látnunk a testünket. Ez biztos hogy logikus. Enni is nagyjából jóllakásig kéne, hát amit itt a fórumon írnak az mi? Ezzel ki lakik jól?
Általánosságban:
- a tojást egészben eszik, nem csak a fehérjét
- a tej nem étel, a gabona nem étel
- a hús, zöldségek, olajos magok, tojás, halak.. már normálisak. Ezekkel azért általában jól lehet lakni és lehet fogyni, ha valamiért nem megy akkor azért a kalóriabevitelt érdemes nézegetni.. de ha normális ételeket eszik az ember kenyér és tészta helyett, akkor nagy baj már nem lehet.
Gyümölcsöt meg nem kell annyira erőltetni mint ahogy itt a hoxán írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!