Le tudok fogyni így ennyi idő alatt? (lent több)
160cm vagyok és 50kg. Nem tűnik valami soknak, viszont rajtam sokkal jobban meglátszik, mint másokon, ezért is utálom annyira. Sikerülhet június elejéig lefogynom 6-7kg -ot, ha naponta körülbelül 1000 kalóriát viszek a szervezetembe és minden másnap megcsinálom ezeket:
400 felülés, 50 fekvőtámasz 200 guggolás, 40 perc lábtorna, és 1 órás nyújtás. Kedden és csütörtökön meg napi 2 óra futás, szombaton 3 óra séta.
Ezzel csak tönkreteszed magad. Egy nap ilyen mértékben csak egy izomra szabad edzeni és utána pihentetni legalább 3-4 napig... Az 1000 kalória nem mindegy miből megy be. Fehérjedús étkezésre van szükséged. Ha szart eszel nem fogsz fogyni. A futással szintén tönkreteszed magad, izomfejlesztésre a súlyzós edzés jó zsírégetésre pedig az aerob mozgás. Oké a futással is érhető el eredmény de nem úgy mint a kettővel külön külön. Szóval én inkább gyorstempójú nem kardió szintű sétálást ajánlok, így a szervezet nem a szénhidrátraktárokhoz nyúl hanem a zsírhoz. Hasazni lehet minden nap de nem ilyen durva mértékben, mert 3. nap már ki sem fogsz tudni kelni az ágyból. Az izmaid a pihentetés időszakában fejlődnek, nem az állandó terheléstől. Én valahogy így állítanám össze:
1. nap hát, vállak, karok + hasazás mondjuk 3*25 hasprés
2. nap aerob edzés másfél óra gyors gyaloglás
3. nap mondjuk egy keményebb hasazás
4. nap aerob edzés másfél óra gyors gyaloglás
5. nap kemény láb és fenék edzés + hasazás 3*25 hasprés
6. nap aerob
7. nap pihenés
És ezt nem csak nyárig, hanem úgy általában. Semmi értelme kemény munkával lefogyni ha utána egy hónap alatt visszahízod. Ez egy életforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!