Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak 5-6 kg-ot szeretnék...

Ha csak 5-6 kg-ot szeretnék fogyni aakkor is szigorú diétát kell követni? ( többi lent)

Figyelt kérdés

mindenhol azt olvasom a gyk-n hogy semmit se használ a sport ha nem tartod be szigorúan a diétát meg ilyeneket és én ettől nagyon szarul érzem magam mert nem eszek egészségtelenül de pl.: eszek tésztát hetente 1-szer, vasárnap krumplit is szoktam.

fehr kenyeret viszont egyáltalán nem eszek és nem is iszok cukros löttyöket sem csak vizet meg teát.

natúr joghurtot is szoktam .

plusz még azt is olvasom h 3-szor kell enni egy nap és a fő étkezésrk között csak gyümölcsöt lehet.

meg azt h naponta 500-1000 kcal közzöt kell enni.

1. ezt az anyukám nem is engedi

2. ezt nem is birnám ki hosszú idejig

most akkor ha heti 3-szor futok és 2-szer tornázok ás mondjuk nem csak 500 kcal eszek naponta akkor nem is fogok fogyni? :( 14/L

2014. máj. 1. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább napi 5 legyen az az étkezés, és a gyümölcs cukros.... Inkább rágcsálj valamilyen olajos magot...
2014. máj. 1. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!