Középkorú vagyok és bankszámlát szeretnék nyitni. Melyik banknál lehet nyomon követni az interneten keresztül, hogy mennyi a jelenlegi számlaegyenlegem a napi bankkártyás vásárlások után?
Nos, manapság már szinte minden kereskedelmi banknál van lehetőség internet bankingra, szóval no para, bármelyik jó lesz.
A PSZÁF weblapján van lehetőséged a kereskedelmi bankok aktuális bankszámla csomagjait összehasonlítanod:
Én is középkorú vagyok, két banknál van bankszámlám és szerintem a legjobbak :
1.) K&H Banknál "Emelt szintű elektronikus számlacsomag"
Ez 600 Ft/hó számlavezetési díj mellett minden NetBank átutalásom díjmentes, akár csoportos, akár eseti megbízású.
5000 forint számlanyitással kaphattam dombornyomott bankkártyát (OTP-nél ezt csak fizetés-átutalással és 300ezer forintos számlanyitással adnak)...
A dombornyomott bankkártya azért jó, mert ezzel a neten is tudok vásárolni.
NETBANK : Nagyon könnyen használható, kaptam a banktól egy chipes NetBank-kártyát és egy kártyaolvasót (díjmentesen), ezzel biztonságosan tudom használni a NetBank-fiókomat.
Amúgy a napi bankkártyás vásárlásaimról azonnal értesít a Mobil-Kártyafigyelő és Mobil-Számlafigyelő szolgáltatás, ami ebben a számlacsomagban díjmentes szolgáltatás!!!
ATM-HASZNÁLAT : Havonta 3x a K&H ATM-ek használata díjmentes.
2,) RAIFFEISEN Banknál "Lendület"-számlacsomag
Havi 700 Ft-os számlavezetési díjú
Ugyanúgy minden Netbank átutalásom díjmentes (akár csoportos, akár eseti megbízású)
A számlacsomagban díjmentes a Mobil-Számlafigyelő és a Mobil-Kártyafigyelő szolgáltatás, tehát azonnal jön a mobilomra az SMS, ha bankkártyával fizettem vagy ATM-et használtam, vagy ha átutalás jött a számlámra...
NETBANK : Használata nagyon egyszerű, minden nyomonkövethető!
BANKKÁRTYA : Ennél is azonnal kaphattam dombornyomott bankkártyát már 3000 forintos számlanyitással is!...
ATM-HASZNÁLAT : Havonta 3x BÁRMELYIK ATM-et használhatom díjmentesen, nem csak a Raiffeisen automatákat!!
------------ ------------ ------------- -------------
Én elég alaposan végignéztem a bankok bankszámla kínálatát és kondícíóit, szerintem ez a két számlacsomag ami a legolcsóbb és ami a legtöbb szolgáltatást nyújtja!
(Van olyan, ami "ingyenes" számlavezetést hirdet, de minden tranzakciónál hajmeresztő díjakat számolnak fel, végülis az "ingyenes" kerül majd a legtöbbe!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!