Ha édesanyám csinál egy bankszámlát- akkor úgy tudom, hogy az helyben elkészül. Használható tranzakciókra a számla még aznap, csak a bankkártya elkészültére kell várni?
mivel nem vagyok jártas az ilyenekben, akkor úgy kérdem, hogy a SZÁMLANYITÁS és használása mivel jár? mert úgy szeretném, hogy ha elkészül a számla, még aznap rátennénk pénzt, de viszont egyben utalni is szeretnénk...
akkor most mi a teendő?
"és ha valamilyen cégnek szeretnék utalni, akkor azt a bank lenyomozhatja hogy kinek küldtem?"
Ezt hogy érted?
A banknak tudnia kell, h kinek küldöd a pénzt, különben hogyan tudná eljuttatni a címzetthez?
Nem nyomoz semmit, te mondod meg neki. ;-)
(Ha nem te vagy az, akire gondolok, akkor bocsánatot kérek, de az utóbbi időkben sok az ilyen kérdés, és mindegyik egy személytől jön)
Várd meg a 18. életévedet, és akkor nyiss magadnak egy számlát, amiről rendezheted az online póker meg mindenféle játékbefizetéseket). Ne rángassad bele anyukádat egy fölösleges macerába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!