Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatásos? Nem szeretnék semmily...

Hatásos? Nem szeretnék semmilyen előírt, buta diétát követni, elterveztem egy rendet.

Figyelt kérdés

60Kg-nál sosem voltam több.53 voltam.Most 57,de nagyon narancsbőrös lett a fenekem,a combom,és a térdemen is,mintha túl sok bőr lenne rajta.4kg-ot híztam még is iszonyú ahogy kinézek deréktől lefele.

Csak vizet iszok most már, és naponta 20-40percet tornázok.

Este nem eszek,maximum gyümölcs.

Reggelire szendvics,délután 4 óra körül főtt kaja,mint ebéd(Hamarabb nem tudok).Ezek mellett gyümölcs.

Szeretnék fogyni,és megszabadulni az ilyen bőrkinézettől, de nem akarok halálosan szigorú éheztető diétába esni.Szerintem ez amit leírtam jó,de nem nagyon értek ezekhez,ezért tettem fel a kérdést.

17 évesen,szerintem még könnyebben eltüntethető mind a narancsbőr,meg a felesleg.

2009. aug. 12. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
járj el futni mindennap vagy minden másnap. Én nem fogyókúrázok, de nekem is volt narancsbőröm... és a futástól eltűnt
2009. aug. 12. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
hát a narancsbőr elég érdekes kérdés, sokan szenvednek tőle. krémeket próbáltál már?
2009. aug. 13. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
A krém meg a mozgás tényleg jó és sokat folyadékot kell inni.
2009. aug. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!