Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék! Milyen...

Fogyni szeretnék! Milyen mozgást végezzek? Nagyon lusta vagyok. Esetleg ajánlana valaki dvd-t? 24 L,168cm 76kg

Figyelt kérdés

2014. máj. 26. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Hmm, szerinted attól,hogy a tv-t nézed fogyni fogsz?

Diéta+aerob edzés+ súlyzós edzés vagy calisthenics

2014. máj. 26. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha lusta vagy, akkor semmilyet, de akkor kövér is maradsz.
2014. máj. 26. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Nyugi utolsó, majd amikor nem kell az "álom pasinak" le fg fogyni. Csak nem egészségesen...
2014. máj. 26. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
5%
Akkor majd jön a kérdés, hogy hogyan adjon le 2 nap alatt 20 kilót a randira :D
2014. máj. 26. 21:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Fogytam 3kg ot diétàzom!!! EGY JÓ IDELYE! Férjem van napi szinten randizunk itthon... Nem a szerelmem miatt szeretnék fogyni! A "lusta"vagyok kifejezéssel esetleg egy KEZDŐKNEK ajànlott mozgàs formàra gondoltam.Ja és a lànyommal nem tudok futni ...bicajozni ...stb. Van rajtam felesleg igen!De nem cserélnék ilyen rossz indulatú emberekkel az is biztos!
2014. máj. 26. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Jaj, mennyire nem vagytok megértők... Én is lusta vagyok, igaz, kérdéseket nem írok ki róla. Alapvetően mi, ugye, nem tudunk segíteni, kérdező, viszont annyiféle mozgás van, csak találsz magadnak valamit... Én olykor tornázom, olykor táncolok, olykor súlyzózom (mondjuk a torna is súlyzós sokszor), de mivel lusta és problémás vagyok, van, amikor csak húzózkodom a hársfán (ilyen alapfok, amikor még lent van a lábam, de azért valamit ez is ér) és mászkálok fél vagy 2 vagy 9 órát a környező hegyekben :D Biciklizni is elég egyszerű, azt nem tudom, mennyit ér, én csak akkor csinálom, ha muszáj, a szomszéd faluba azért nem megyek el gyalog (8km). Mozogni kell, az egészséghez is hozzátartozik ez...

A youtube tele van videókkal, valami szimpatikus irányban kéne elnézegetni. Ha ugrándozni akarsz, olyan is van, ha "szelídebbre" vágysz, amiben semmi gyors vibrálás nincs, akkor ott a Pilates, azt nem szoktam, mert baromira kemény :D De amúgy használok mindenfélét, izmos fickók 360 gyakorlatos válledzése sem riaszt el, csak mert full kezdő vagyok és 37 éves nő... Az én súlyzóim apróbbak, de a lényeg ugyanaz :D

2014. máj. 26. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Huu 3 kg, elmegyek wc-re, aztán annyivel könnyebb leszek :D:D

Nálam a nagyon lusta, nagyon lustát jelent, nem kezdő edzéstervet. Fogalmazd meg normálisan.

2014. máj. 26. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
5%

Neh, ez is elhord.

Husika, a kérdésed kurta nem egyértelmű.

2014. máj. 26. 21:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normàlis vàlaszt!
2014. máj. 26. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Szálkásító étrend mellett saját testsúlyos erősítést lehet nyomni otthon, közben heti 3-4 box edzésre pedig le lehet ugrani. Ott azért átmozgatják az embert.

Csajoknak mehet kickbox is, ott még a láb bizonyos izmait is előnyös módon átmozgatják.

2014. máj. 27. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!