Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bántanak mert kövér vagyok....

Bántanak mert kövér vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval: 13 éves lány vagyok és 165 cm magas. ÉS 63 KILÓ. Sajnos anyuék mindig sütnek, vesznek sok hülye édességet amiben van vagy 2 kiló cukor és nem tudom megállni azt, hogy ne egyek.. Aztán egyik percben azt mondja anya h jajj dehogyis vagyok én kövér aztán rá tízperccel később meg pfúúh de kövér vagyok.. Nagyon azon vagyok hogy hánytatnom kéne magam.. Sportolok én de semmit sem érek vele. + iskolában ebédelek (fizetnek érte de nem mondják le) ahol egy kaján van egy csomó zsír vagy olaj.. Mit tegyek? Nekem ebből rohadtul elegem van.. Utálom magam..

2016. máj. 7. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy eszednél. 165 cm 63 kiló nem tűnik dagadtnak. A hánytatást felejtsd el, ha egészséges szeretnél maradni. Kevesebb süti, több mozgás, ha le akarsz fogyni, de nem vagy vészes :)
2016. máj. 8. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Képet (arc nélkül) nem tudsz feltenni ? Éppenséggel pont abban a korban vagy,hogy lehet normális,vagy sok is ez a súly neked .

Mindenestre érdemes korlátok közé szorítani a csoki,édesség,üditő,süteményfogyasztást .

Nálunk is habzsi dőzsi volt,nem is volt gondom vele 17-18 éves koromig,de nem mindig fogsz 10 centit nőni egy évben ..én piszkafa voltam,bármennyit ettem,zörögtek a csontjaim,aztán felnőttem,és ugyanannyi kajával pikk pakk feljött 20 kiló .

Úgyhogy ne érdekeljen ha a szüleid beszólnak,mértékkel egyél édességet!A menzás kaja nehéz ügy,azzal 13 évesen nem tudsz mit kezdeni,egyél fél adagot ha rosszat adnak.

És lelkileg : sok olyan ember van,aki le akar húzni a saját szintjére ,lelki zsarolással,bunkósággal stb . Ha a szüleid ilyenek,akkor ezt dobta a gép,de ne utáld magad senki miatt . És főleg ne tedd tönkre magadat hánytatással meg egyéb hülyeségekkel !

2016. máj. 10. 14:37
 13/14 anonim válasza:

Ha még aktuális, akkor verd meg őket.

Nem viccelek engem is bántottak amíg meg nem "untam" és megnem vertem őket.

(12/F)

2018. okt. 31. 01:11
 14/14 anonim válasza:

"aki bántani akar az bántani fog, ha nem a súlyod miatt, majd más miatt"

Ennek igazat kell adjak, engem mindennek elhordtak. "Csontváz", "csonthülye", "hogy néz ki a füled", "de vékony az ajkad, hahaha", stb.

Aki ilyen hülye, az mindig bele fog kötni valamibe, keresi hogy mivel tud piszkálni. Ilyenekkel nem kell foglalkozni (nehéz, de muszáj ignorálni).

(22/F)

Nem tudom 21 évesen aktuális-e még a téma, de úgy hallottam a fogyás elég egyszerű, a kitartás már nehezebb: A lényeg hogy egyensúlyban legyen a kalória bevitel és az elhasználása, vagy többet használj mint amennyit beviszel. Ehetsz kevesebb kalóriát, vagy edzhetsz többet.

Viszont szerintem genetikához is köthető ez valamilyen szinten, de ezt a profik jobban tudják.

Egyébként súly és magasság nem minden. Izomnak nagyobb a tömege mint a zsírnak, így látszólag soványabb ember simán nyomhat többet a mérlegen az izomzata miatt. Így ebből a szempontból nehéz eldönteni hogy kövernek számít-e amit leírtál. Ez "attól függ". Ha sportolsz, lehet erősebb izomzatod van az átlagnál és azért nagyobb a súlyod, nem a zsírtól. Ki tudja, lehet a sportolást (is) viszed túlzásba és kifejezetten soványnak számítottál. :'D

2024. febr. 12. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!