Az anyám vékonyabb nálam! Egyfolytában bántanak! Hogy állítsam meg őket?
Mi abban a megalázó, hogy mindenki a saját méretét hordja???
Ne fogyj le, pont jó vagy. A szüleid betegek. Ott fölül.
Ha legközelebb ezt mondják, kezdj sikoltozni, éls fenyegetőzni az öngyilkossággal. De sokáig és fülsértően. Ne félj! Ők sem félnek bántani! Vegyék már észre magukat.
Szerintem azt hiszik hoyg vicces. Ha nem durván vágsz vissza, akkor nem fogják fel
Az a szabály(pszichológiai, komolyan) hogy minden sértést vissza kell adni, de egy árnyalattal erősebben. Csak ez a jó. És minden szívességet meghálálni, egy árnyalattal gyengébben(vagyis nem kell rálicitálni az ajándékra, az mindenkinek kellemetlen - s ha bunkó, orrára koppintani, mert ha ráhagyod valakire az is mindkettőtöknek kellemetlen)
Ezt a szüleiddel is alkalmaznod kell sajnos. Ha már maguktól nem tudnak viselkedni. Biztos csak valami megszokás vagy berögződés, nem hiszem, hoyg tudatosan bántanak.
Olvasd el a Susan Forward: Mérgező szülők című könyvét!
Attól hoyg szereted őket, még nem kell eltűrnöd, hoyg beléd törölgessék a cipőjüket!
Ha apád azt mondja "malac, mondd azonnal, de nem viccesen, hanem bunkón: Hízódisznó" remélhetőleg nem vág szájon, de ha mégis, akkor is megéri-. Legközelebb majd gondolkodik. Ha azt mondja " galamb" mondd hoyg : hízott gácsér! Ilyenkor félre kell tenni a gyermeki tiszteletet. Ha abátyád bánt, mond hogy kockafej, vagy öreglegény, vag yBüdösszájú - olyat mondj, ami fáj, mert igaz.
Rád vannak kapva. Akár hoyg szereted őket, ha ezt megengeded, magadat, de őket is méltatlan helyzetbe hozod.
És ne menj többet anyáddal vásárolni.! Adja oda a pénzt, s majd te megveszed. Ha kérdi, mondd el az igazat: zavar, hoyg ő soványabb és utálod, hogy megjegyzést tesz az alakodra. Semmi kedved vele vásárolgatni.
Ha emmiatt öngyilkosságra gondolsz, akkor ez nagyon súlyos, ki kell ebből szabadulnod. De előbb szökj el különben mint hoyg megöld magad egy hülyeségért.
H a nem állnak le,, anyád gyerekkori képét fénymásold le, és rajzolj rá malacfület és farkat, úgy tedd a hűtőre!
Nagyon eldurvult a helyzet nálatok, ezt már csak durván lehet leállítani. Nme téged utálnak,hanem a saját testüket.A bátyád, az csak lüke, vele nem kel törődni.
Még azon csodálkozom,h szekálnak emiatt.. sztem magukkal sincsenek kibékülve, és akkor könnyebb mással foglalkozni. de akkor sem értem, mert pl az én anyukám meg éppen próbálja az önbizalmam építeni.. nem rombolni, mint ahogyan teneked, és ráadásul még a szép szóból sem értenek..
De történt valami változás?? csináltál valamit??
rossz szokásuk, nem tudják eg y nap alatt elhagyni
te csak tartsd magad ehhez
vágj vissza mindig, kicsit erősebben, mint ő
kicsit
idővel hazsnálni fog
de essen kicsit rosszul neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!