Miért ilyen büdös anyám? És mit csinálhatok vele?
Szóval..3napja evett 3 vöröshagymát, és már máskor is észrevettem, hogy ettől büdös lesz, de nem az a tipikus "hagymaszag" hanem ilyen rothadt hagyma..vagy nemis tudom, hányingerkeltő. Ráadásul iszik,és cigizik is.. És sajnos egy szobában vagyok vele, de annyira büdös, hogy hihetetlen.
Ma is utána mentem zuhanyozni és inkább kinyitottam az ablakot és a "fagyban" zuhanyoztam, mert annyira r*hadt büdös volt a fürdőben. Már mondtam neki, de leszarja, és azt mondja, én vagyok a hülye, mert beképzelem, de érdekes, nem látom, hogy eszik hagymát, de még is érzem, hogy a sok szemét amit magába "rak", az a bőrén keresztül párolog.
Mit csinálhatok vele? Hogy mondjam meg neki, hogy ha nem változtat, behányok a szagától? Nem akarom megbántani, de már nagyon idegesít, mert nem tudok nyugodtan aludni se..Mindig felkelek hogy hányingerem van a bűztől...:S És akkor csodálkozik, hogyha fáradtan írom meg a dogát, és rosszul sikerül..
Remélem tud valaki valamit...:S Azonkívül, hogy tűrjem,, meg hogy ne egyen hagymát.. mert már 3napja ette, volt nagy wc-n minden nap mégis érezni a bőrén,leheletén,mindenhol..:(
Hát tudom, hogy a pia meg a cigi is hatással van rá, csak ugyebár az mindennap megy szinte, de a hagyma meg nem. De gondolom, a 3 együtt rossz..És sajnos ez nem izzadságszag, őszintén inkább az lenne, az ehhez képest szinte már jóillatú:( Pedig amúgy küldöm reggel-este zuhanyozni, de semmit se ér:S Most már behoztam a légfrissítőt a wcből, erre kiakadt, hogy ez milyen büdös én meg mondtam neki, hogy ha éreznéd magadat, sírnál.. és nem hiszi el:S pedig ritkán szólok valamiért, de mondom, ez nem az első alkalom és mindig a hagymával tette meg az utolsó lépést:S Hát akkor mást nem tehetek, várok.. Kb. 4-5 nap alatt el szokott múlni a szag. Egyébként sokat szellőztettünk, ilyen 5percekre, de nemsokat ér. Amint bemelegszik a szoba, megint lehet érezni:S
Köszi a válaszokat egyébként!:)
dobd ki az összes hagymát, fokhagymát.
Én a fokhagyma bűzre vagyok ilyen allergiás.
Amúgy a sózott hagyma fokhagyma írtó undorító tud lenni amikor jön fel a szaga a gyomorból.
Van, akinek a mája nem is bírja feldolgozni, azért bűzlik napokig.
Ha te is behagymázol nem fogod érezni...de a suliban viszont igen...
:(
Anyád öngyilkos. Nem szabad hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!