Szerintetek az gáz ha a barátnőm folyamatosan fingik? nem bírok mitcsinálni vele, és olyan bűdős. :S
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 20:27
1/14 anonim válasza:
Hát figyelj, nekem aztán egyáltalán nem gáz, hogy a te barátnőd egyfolytában fingik. Szerintem ez csak neked lehet gáz. De ha az is akkor mi mit csináljunk?
2/14 anonim válasza:
espumisan, széntabletta... meg ezen kivül van még pár gyógyszer,a mik a belső gázokat lekötik. Mellesleg fogalmam sincs mit eszik össze a csaj, de ha elhagyná a fehér kenyeret,a k betűs zöldségeket, kólát, szénsavas cuccokat, stb mindjárt kisebb lenne benne a légmozgás....
3/14 gyuribacsika válasza:
Gáznak gáz főleg nőtől.De meg kéne tudni mitől van és akkor nem lenne gáz semmilyen értelemben sem.Étrendje? Nem eszik egyfolytában babot káposztával?
4/14 anonim válasza:
" elhagyná a fehér kenyeret,"
Én az elmúlt hónapokban rengeteget fingottam már gondoltam rácsatlakozok a gázvezetékre bedolgozónak. Tegnap vettem egy fél kg-os kenyeret annyira ízlett hogy faltam mint a faló és egy pukkantás nem sok annyit se fingottam. Azt elfelejtettem a hogy a sok fingás idején szinte semmi kenyeret nem ettem.
5/14 anonim válasza:
Miért gáz ha fingik egy nő?:)) basszus kiizzadni mi sem tudjuk, a másik dolog te virágillatút fingassz?? Mert ha igen akkor te egy istenkirálycsászár vagy.
6/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem egy nagy étkű,vízet szokott inni..
Ma pl: palacsintát,tejlevest evet.. nagyon érdekes viszont,hogy csak nállunk csinálja,mikor nálluk vagyunk nem vettem még észre hogy bűzlik a gyerek..
szerintem pár év múlva a férje örülni fog neki.. :D
2010. dec. 22. 20:46
7/14 anonim válasza:
A "gáz" itt kivételesen egy adekvát szó. Metángáz. :-))
8/14 A kérdező kommentje:
ha meggyújtúk akkor is bűdös?
2010. dec. 22. 21:21
10/14 A kérdező kommentje:
hát... a szüleivel elég gyakran veszekszik ... és a tesója is folyton piszkálja
2010. dec. 22. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!