CoCCo3 kérdése:
Nagyon büdös mindig a kakim! Kibírhatatlan:S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég így van és egyszerűen nem tudok mit csinálni,Mindig nagyon büdös és így nem merek kakilni sehol mert mindig lecikiznek stb....
fogalmam sincs mit kellene tennem:S
2011. márc. 16. 15:51
1/19 anonim válasza:
"Mindig nagyon büdös és így nem merek kakilni sehol mert mindig lecikiznek"
Van erre egy közmondás: Ő is ugyanolyan büdöset szarik.
2/19 anonim válasza:
Méregteleníts és táplálkozz egészségesen! A mérgek okozzák a széklet és a verejték szagát is, ugyanakkor az egészséges, teljes értékű tápanyagok emésztése teljesebb -> Nem büdös a kakid.
5/19 anonim válasza:
Tic-tac végbélkúpként használatos.
6/19 anonim válasza:
Kakilj otthon.. Én sem szoktam máshol, pont mert büdös (mindenkié az, tudom).
7/19 anonim válasza:
Hát az enyém is rohadtul büdös,a kaki már csak ilyen:(
8/19 anonim válasza:
Ha ember vagy (ez nem jött le a kérdésedből), húzd le.
Ha nem vagy ember, kapard el.
9/19 anonim válasza:
Ropogtass el mindennap egy Wunderbaumot, az finom illatot kölcsönöz majd a barnamedvédnek.
10/19 anonim válasza:
Én rögtön gondoltam,hogy ember,már abból is,hogy tud írni a számítógépnél.(ha nem is a legjobban)Egy állat erre nem lenne képes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!