Miért van még mindig ilyen kevés vegetáriánus?
Mint vegetáriánus kérdezem: Ez miért is probléma?
(És azért nekem maradt eszem, köszi:D)
Akkor úgy kérdezem: Nekem mi a fene közöm van ahhoz, hogy ők mit esznek, mit csinálnak? És miért érdekelne? Én is a vakolatot kaparom, ha valaki azzal jön, hogy miért nem eszek húst, ne kezdjük már el mi is ezt...
Azt meg mellékesen megjegyzem, hogy a felsorolt baktériumok felét főzéssel ki lehet írtani.
A zöldségek is a gyümölcsök sem egészségesebbek, azokat is génkezelik és ki tudja mivel permetezik őket. Persze ott a bio, amiről meg tudod mikor hiszem el, hogy bio...
Teljesen mindegy manapság mit eszel, mert semmi sem egészséges, ki tudja mit etetnek velünk...
:D A videó tetszett, szétröhögtem rajta magam :D.
Ennyi erővel a zöldségekre is mondhatnánk minden hülyeséget.
Most pedig megnézem még egyszer a videót, minden Mr. Bean-nál jobb.
Mert az ember akár a t9öbbi emlős mindneevő ennyire egyszerű ne keverjük már ide a környezetvédelmet, etikát ,vallást, politikát mind ez baromság.
Az ember fogazata alapján is mnidenevő.
az más kéréds,ohgy vannak emberek akik valamiért úgy düntenek nem esznek húst. A döntésüket tisztelem de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!