Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van még mindig ilyen...

Miért van még mindig ilyen kevés vegetáriánus?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 21:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom hogy kis mennyiségben egészséges a szója,ezért is eszem belőle keveset,megjegyzem hogy aki húsevő az több szóját eszik mint én ugyanis az összes felvágott fele szója,a virsli és párizsi 80 %-a szója stb...

Amúgy meg olcsóbb a vega táplálkozás,most voltam a tescoba bevásárolni jövő hétre kaját 9000 ft kettőnknek,igaz ebben nincs benne a kenyér mert azt mindig frisset veszünk.

2011. okt. 2. 11:34
 22/29 anonim ***** válasza:
47%
ha ezt úgy kéne össze állítani ,hogy glutén mentesen akkor mit ennél?
2011. okt. 2. 12:54
 23/29 A kérdező kommentje:
Mivel az összes gabonaféle tartalmaz glutént,és mivel hogy húst ugye nem így marad a zöldség gyümölcs.Gondolom...de most már vannak gluténmentes lisztek is úgy tudom...
2011. okt. 2. 19:13
 24/29 anonim ***** válasza:
van, van de az nagyon pogány, így marad a hús hússal már így is túl sok a hiány az étkezésben a lisztünkből kenyeret nem lehet csinálni olyat ami el éri a normál szintett!!! azt hiszem hogy közűlünk nem nagyon lesz,van vegetáriánus!!!
2011. okt. 2. 19:54
 25/29 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Mivel az összes gabonaféle tartalmaz glutént,

ez így nem igaz....

2011. okt. 2. 20:42
 26/29 anonim ***** válasza:

Mondjuk ennyi erővel a gasztroenterológusok azt mondják, hogy aki napi szinten eszik műzlit előbb-utóbb beteg lesz, mert lerakódik a belek falán.

Mondom, hogy nem lehet egészségesen étkezni már...

2011. okt. 2. 20:48
 27/29 anonim ***** válasza:
20:42 melyik nem tartalmaz??glutént??
2011. okt. 3. 12:02
 28/29 anonim ***** válasza:

Glutént tartalmaz a búza, zab, rozs, árpa

Tehát nem tartalmaz köles, hajdina, kukorica,rizs

2011. okt. 3. 22:54
 29/29 anonim ***** válasza:
6%
Azért van még mindig ennyi, mert magyarországon a kis falvakba az terjedt el hogy a hús egészséges és eszik egész nap a rántott, telibe sózott csirkemellet, mert az egészséges...
2012. aug. 20. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!