Miért van még mindig ilyen kevés vegetáriánus?
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 21:41
11/29 anonim válasza:
Már leírták, de az tényleg mindenkinek magánügye hogy mit eszik.
Én sem dicsekszem vele mindenkinek, hogy milyen jó resztelt májat csináltunk tavaly decemberben disznóölés utáni étkezés címszóval.
Meghalni mindentől lehet, ha kimozdulsz a házból rád eshet valami vagy valaki elüthet; ha nem mozdulsz ki és csak ülsz lehet mondjuk trombózisod..
12/29 anonim válasza:
Egyébként meg szalmonellát epertől is lehet kapni és E.coli fertőzést mostalan gyümölcstöl s ugyna így a camhilo bakcttal is.
13/29 anonim válasza:
olvass utána egy kis mikrobiológia ilyen hülyeségek ellen nem árt.
14/29 anonim válasza:
Na azért megnézném a vegetáriánus urakat ,hölgyeket ,hogy fizikai munkát ,hogy végeznének??? mert egy kis salátával igen csak meg halnának!!!!(krumpli szedés, kapálás, fa ki termelés,kőműves munka ,stb.)
15/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó történetesen én is vegetariánus vagyok,és nehéz fizikai munkát végzek,kertész vagyok,és köszönöm jól vagyok:P
2011. okt. 2. 07:26
16/29 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miket eszel és miket nem?Csak ha nem veszed tolakodásnak :)
18/29 anonim válasza:
szója elő fordul az étrendedben!!!!!
19/29 A kérdező kommentje:
Igen,de hetente csak 1x eszek szóját,főleg főzelékeket,salátákat,tésztákat eszek sajttal,túróval,tojással.Mikor mihez van kedvem.Ja,és a legfontosabb reggelire mindig müzlit eszek joghurttal,és mézzel
2011. okt. 2. 11:06
20/29 anonim válasza:
azt ugye tudod ,hogy a szója az egészségtelen így nem sok értelme van a vegetáriánus élet módnak??? Férre ne értsél nekem semmi ki fogásom azzal hogy ki mit táplálkozik!! még egy kérdés ez mennyivel kerül többe mint a húsos étrend?? számoltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!