CoCCo3 kérdése:
Nagyon büdös mindig a kakim! Kibírhatatlan:S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég így van és egyszerűen nem tudok mit csinálni,Mindig nagyon büdös és így nem merek kakilni sehol mert mindig lecikiznek stb....
fogalmam sincs mit kellene tennem:S
2011. márc. 16. 15:51
11/19 anonim válasza:
aztaaa te rohadtokos lehetsz...mellesleg hanyadik diplomádér küzdesz jelen pill? : d
12/19 anonim válasza:
Próbálj meg egy joghurtkúrát. A reklámluvnyáknak bejött, mit veszíthetsz? :)
(Amúgy nekem akkor volt majdnem szagtalan, amikor antibiotikumkúrán voltam. Azt viszont nem ajánlom ilyen célra. Inkább valami probiotikum.)
13/19 anonim válasza:
16:15 Biztos vagy ebben?
14/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ide nem feltétlen kell helyesen írni.
Mindig ezzel foglalkoztok,szerintem megértettétek hogy,mi a probléma ezzel a dologgal.Na mind1 köszi a válaszokat.
2011. márc. 16. 17:21
15/19 anonim válasza:
Ha aránylag kevesebb húst eszel, akkor állítólag kevésbé lesz büdös a kakid. Ezt én is csak úgy hallottam.
16/19 anonim válasza:
Legyen nálad mini spray azzal be fújhatod.Egyébbként a másét mindig büdösebbnek érzi az ember mint a sajátjátD
17/19 anonim válasza:
EDD MEG !!! xDDD :D Ilyen hülye kérdést. istenem !! xDDDD
18/19 Vaspöri Zsófia válasza:
biztos rohadnak a beleid...fújd be a segged valami ütős cuccal:)
19/19 anonim válasza:
ha mán a saját szharod érzed ott mán tényleg gond van : DDDD de amúgy hiddel az enyémné nem büdösebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!