Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt indul be a...

Mennyi idő alatt indul be a fogyás?

Figyelt kérdés
Nagy a súlyfelesleg, +40 kg
2016. máj. 5. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem deficitnél azonnal, de hallottam már, hogy van, aki az elején hetekig stagnált. Talán visszatartott a szervezete vizet vagy mit tudom én, a semmiből tuti nem csinált energiát.

A testsúly ingadozik, el tudja fedni a kezdeti fogyást. Bár szerintem gyakoribb, hogy sok lemegy az első héten, persze ennek csak egy kisebb része zsír.

2016. máj. 5. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:

-a fogyás már a második naptól mérhető,kb 10 dkg lesz a mínusz nálad is,ha tényleg visszaveszel az eddigi zabálásokból,

-3000 ft-ért már kapni jó és pontos digitális szobai mérleget,ami precízen számokkal írja ki ,hogy perpillanat most mennyi a súlyod ,

-a régi fürdőszobai mérlegek,amiknél egy mutató rámutatott egy köralakú tárcsára,és onnan saccolta az ember a kilót,na az felejtős,

2016. máj. 5. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:

rajtam is ennyi van,volt

második nap már kevesebb voltam

1500 kalóriás étrendet tartok.szénhidrát max 150,de általában inkább 100

heti háromszor sportolok,ebből egy spinracing,kettő saját testsúlyos edzés személyi edzővel 1-1 óra.emellett amikor az edzővel edzek,előtte és utána is fél óra elliptikus vagy fekvőbicikli

plusz mindenhova keróval járok

két hónap,12 kg minusznál járok

az első hónapban lement 7,a másodikban 5

2016. máj. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!