Mennyi idő alatt indul be a fogyás?

Nekem deficitnél azonnal, de hallottam már, hogy van, aki az elején hetekig stagnált. Talán visszatartott a szervezete vizet vagy mit tudom én, a semmiből tuti nem csinált energiát.
A testsúly ingadozik, el tudja fedni a kezdeti fogyást. Bár szerintem gyakoribb, hogy sok lemegy az első héten, persze ennek csak egy kisebb része zsír.

-a fogyás már a második naptól mérhető,kb 10 dkg lesz a mínusz nálad is,ha tényleg visszaveszel az eddigi zabálásokból,
-3000 ft-ért már kapni jó és pontos digitális szobai mérleget,ami precízen számokkal írja ki ,hogy perpillanat most mennyi a súlyod ,
-a régi fürdőszobai mérlegek,amiknél egy mutató rámutatott egy köralakú tárcsára,és onnan saccolta az ember a kilót,na az felejtős,

rajtam is ennyi van,volt
második nap már kevesebb voltam
1500 kalóriás étrendet tartok.szénhidrát max 150,de általában inkább 100
heti háromszor sportolok,ebből egy spinracing,kettő saját testsúlyos edzés személyi edzővel 1-1 óra.emellett amikor az edzővel edzek,előtte és utána is fél óra elliptikus vagy fekvőbicikli
plusz mindenhova keróval járok
két hónap,12 kg minusznál járok
az első hónapban lement 7,a másodikban 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!