Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta azoknak, akik nem...

Diéta azoknak, akik nem bírnak lemondani az édességről! Hatásos?

Figyelt kérdés

A lényege ennyi: Minden nap meglehet enni maximum 2 darab, bármilyen csokiszeletet. Ezen kívül csak zöldséget szabad enni, illetve rostkészítményeket, natur korpás kekszet.

Ennek a szigorúbb változata: Napi 3 evőkanál kristálycukor.

2010. ápr. 8. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel a szervezetednek nem kell annyi cukor, amit mondjuk két szelet átlagos csoki (pl. Snickers) tartalmaz.

Ezért a felesleges cukrot zsírrá alakítja.

2 szelet csokiban kb. 50 g. cukor van, ami sport mellett belefér, és mondjuk ha egy intenzív edzés után eszed, akkor valószínűleg bajod nem lesz tőle.

Tehát elképzelhető amit mondasz, de egyáltalán nem egészséges. Például ebben a diétában a szervezeted nem kap elég fehérjét és jó minőségű zsírt.

2010. ápr. 8. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Palik Lászlónak én is olvastam egy régi diétájáról, ahol kis mértékben fogyasztott édességet. De én úgy tudom, hgoy az max. A tábla csoki 2-3 kis szelete volt, vagy mondjuk 5-6 szirom chips.

S mellette sportolt is.

Szerintem a fogaknak sem tesz jót és a szervezetnek sem.

2010. ápr. 8. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Baromság. Azzel egy dolgot lehet elérni, a cukorbetegséget.
2010. ápr. 8. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!