Hogyan lehetek nagyon vékony?
Duci lány vagyok, mindig is az voltam. A párom szeret és elfogad, ezt mindig mondja nekem. De egyszerűen utálom, amit a tükörben látok :( Nem vagyok elégedett magammal és ezért sokszor boldogtalan vagyok.
Mindig látom a gyönyörű vékony lányokat és szeretnék én is olyan szép és magabiztos lenni.
Hogyan lehetnék ilyen? :( Rengeteg fogyókúrát próbáltam, edzettem, de sosem bírtam hosszú távon tartani, mindig elkapott a falás és feladtam.
Boldogtalan vagyok és úgy érzem, sosem lehetek ilyen.
-Reggelire: 1 db tojásból rántotta (nagyon minimális olivaolajon), fél szelet barnakenyér, zöldség
-Ebédre: roston sült 2 fél csirkemell (zsiradék nélkül sütve), salátával
-Tízórai: edzés után egy fehérjeturmix (kalóriamentes), vagy joghurt, zöldség fél szelet barnakenyérrel, vagy pár szem eper/egy banán
-Vacsora: joghurt, fél csirkemell, zöldség.
2.5 dl joghurtban van kb. 8 g fehérje...
Szeretnél lefogyni, de közben meg ellenkezel,meg megmagyarázod. Felőlem egyél kenyeret, nekem tökmindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!