Lehetek-e dagadt disznóból szexi vadmacska?
Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok esve, itt vagyok 165cm és 55kg. Nem merek kimenni az utcára mert félek, hogy kinevetnek az emberek a hurkáim miatt. Kérem segítsetek, mit sportoljak ? Futás kizárva mert nem hiányzik, hogy a sok autós megnézzen és röhögjön rajtam. Mit egyek? 16/L2013. szept. 30. 18:50
1/10 anonim válasza:
minél gyorsabban fordulj pszichológushoz!
2/10 anonim válasza:
Először is nem vagy dagadt.
Másodszor ne foglalkozz azzal hogy megnéznek, ha futni szeretsz akkor fuss és nem is biztos hogy lenézően néznek;)
Mehetsz edzőterembe, aerobikra, úszni, otthoni torna.
3/10 anonim válasza:
?????
Nem is vagy dagadt!!!!!!
4/10 anonim válasza:
Így látatlanban elsőre azt mondom, hogy nem fogynod kellene, hanem formálódnod. Próbáld ki a jógát. Nem csak az alakod lesz szép tőle, de több magabiztosságot is ad.
5/10 anonim válasza:
ez az sajnáltasd csak magad , így kell ezt ! ott a szoba bicikli , miért kifogásokat keresel ? te csak egy lusta disznó vagy , menj és tömd a képed!
6/10 Dóri24 válasza:
szerintem beteeeeeg vaaaagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7/10 anonim válasza:
Nem dagadt vagy hanem agybeteg.
A kérdést úgy kellett volna kiírni: " Lehet idiótából normális ember?"
8/10 Dóri24 válasza:
:D ez jó volt......szerintem te is tudod hogy nem vagy dagadt csak hallani akarod másoktól is .....hülye....
10/10 Dóri24 válasza:
:D igen irány ha persze tudsz még a hájadtól mozogni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!