Ha naponta megeszek 3 almát és megiszok 2 liter vizet akkor hány napig bírja ki a szervezetem?
Ezt mi honnan tudjuk? Magamnak adnék egy hónapot, már ha kihagyom az almát, mert azt nem bírom. Vannak tartalékaim különféle tápanyagokból, mert eddig nem ettem olyan nagyon rosszul, van némi elbontható izmom és felhasználható hájam is. Azért magnéziumot szednék. Ha lenne nyugtatóm, azt is, mivel engem frusztrál a gondolat, hogy bomlanak az izmaim...
De hogy veled mi a helyzet, arról fogalmam sincs. Azon túl, hogy agyban lehetnek gondok, legalábbis tájékozottság terén.
5. hozzászóló, köszi, ez informatív. 2 hónap extrém hosszú, felmerül az emberben, hogy hogyhogy nem akadályozott meg a családod, akármilyen ügyes is voltál, ez azért nem kicsit feltűnő... Szóval 2 hónapot ki lehet bírni "szerencsés" esetben. Várható volt, de azért itt már rezeg a léc, nagyon sokan belehalnának sokkal előbb, az biztos.
Heti egy alma... Én nem tudnék röhögni, ez kristályos borzalom s emberek direkt teszik ezt magukkal... Ez még haladó anorexiásoknál is durva szintnek tűnik.
S miért pont cukrot szeretnek enni az anorexiások? Biztos jön ez valahonnan, de annyira abnormálisnak tűnik, hogy csak azt esszük, ami pont nem annyira fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!