4 liter tej naponta=hízás?
A legtöbbünk beteg lenne tőle... Sokan tuti inkább fogynának, annyira. Brr...
Napi 4 liter vízzel semmi gond viszont. A kánikulában többet ittam :D
A napi 4 liter folyadék nem lenne sok. A tej annak megfelelö, akinek nincs töle semmi baja, és ezt a mennyiséget a normál kaja MELLETT kellene meginnia, egyéb folyadékok helyett. Ez ugyanis plusz 1760 kcal-t jelentene, és ezért lehetne töle hízni.
Én személy szerint inkább valami mással vinném be a plusz kalóriákat, amiben többféle tápanyag van.
Két liter 3,5%-os tej (ha már úgyis hízni akarsz, akkor idd a legfinomabbat...) az kicsivel több, mint 1000 kalória, ez azért már elég rendes mennyiség, van, aki összesen ennyit eszik naponta egy fogyókúra alatt, szóval ha ezt a normál kajamennyiségen felül megissza valaki, akkor minden bizonnyal hízni fog.
Én mostanában úgy egy liter másfelest iszom naponta, mert annyira szeretem, hogy nem tudok lemondani róla. Ez úgy 400 kalória, szerencsére még így is fogyok.
Nem értem, miért lenne bárkinek is (aki nem allergiás, vagy túlérzékeny) hasmenése a tejtöl?
Nekem még sosen volt, és egyetlen olyan embert sem ismerek, akinek lenne töle.
Igazán kiváncsi lennék, honnan szedik az emberek ezeket a "hasmenös" babonákat!!!!!
Több oka is lehet a sok tejtermék utáni viharos hasmenésnek. Az első bűnös a kazein lehet (ez a kecsketejben nincs benne ha jól tudom) a másik a túlságosan sok laktóz, ami ingerli a bélnyálkahártyát. Egy liter tej még nem vészes, de 4 literben már van annyi laktóz amitől rájön az emberre a szapora.
Na persze ez is emberfüggő, nem állítom hogy minden embernek cifrafosása lesz 4 liter tejtől, de az emberek egy elég jelentős százalékának igen. De ki lehet próbálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!