Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 liter tej naponta=hízás?

4 liter tej naponta=hízás?

Figyelt kérdés
Most olvastam pár cikket, hog van egy ilyen GOMAD nevezetű hízókúra aminek a lényege 1 gallon vagyis 4 liter tej elfogyasztasa naponta. Nekem inkább veszélyesnek és nevetségesnek tűnik, persze istenítve van és említést sem tesznek a veszélyeiről, pedig szerintem 4 liter naponta még vízből sem egészséges!

2015. aug. 2. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%

A legtöbbünk beteg lenne tőle... Sokan tuti inkább fogynának, annyira. Brr...

Napi 4 liter vízzel semmi gond viszont. A kánikulában többet ittam :D

2015. aug. 2. 15:50
 2/13 anonim ***** válasza:

A napi 4 liter folyadék nem lenne sok. A tej annak megfelelö, akinek nincs töle semmi baja, és ezt a mennyiséget a normál kaja MELLETT kellene meginnia, egyéb folyadékok helyett. Ez ugyanis plusz 1760 kcal-t jelentene, és ezért lehetne töle hízni.

Én személy szerint inkább valami mással vinném be a plusz kalóriákat, amiben többféle tápanyag van.

2015. aug. 2. 15:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Viz helyett lehet inni?
2015. aug. 2. 15:58
 4/13 anonim válasza:
Nagyon nem javaslom, a 4 liter tejtől olyan cifra hasmenésed lesz, hogy hosszúlejáratú bérleti szerződést köthetsz a vécére (a benne lévő kazein miatt szerintem). Szóval ezzel inkább fogyni lehet, de viharos sebességgel.
2015. aug. 2. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Négy liter tej az tényleg brutál, én nagyon sok tejet iszom, de napi kettőnél több meg sose ment le. El se tudom képzelni, milyen lehet ennek a duplája, annyitól én is hánynék szerintem.
2015. aug. 2. 16:37
 6/13 A kérdező kommentje:
2 liter hizlal?
2015. aug. 2. 16:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Két liter 3,5%-os tej (ha már úgyis hízni akarsz, akkor idd a legfinomabbat...) az kicsivel több, mint 1000 kalória, ez azért már elég rendes mennyiség, van, aki összesen ennyit eszik naponta egy fogyókúra alatt, szóval ha ezt a normál kajamennyiségen felül megissza valaki, akkor minden bizonnyal hízni fog.

Én mostanában úgy egy liter másfelest iszom naponta, mert annyira szeretem, hogy nem tudok lemondani róla. Ez úgy 400 kalória, szerencsére még így is fogyok.

2015. aug. 2. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocs, valamiért úgy rémlett, a tej sűrűsége kicsivel kisebb a víznél, de nem, kicsivel nagyobb. Szóval a 2 liter 3,5%-os tej az úgy 1300 kalória lehet.
2015. aug. 2. 16:52
 9/13 anonim ***** válasza:
21%

Nem értem, miért lenne bárkinek is (aki nem allergiás, vagy túlérzékeny) hasmenése a tejtöl?

Nekem még sosen volt, és egyetlen olyan embert sem ismerek, akinek lenne töle.

Igazán kiváncsi lennék, honnan szedik az emberek ezeket a "hasmenös" babonákat!!!!!

2015. aug. 2. 17:28
 10/13 anonim válasza:

Több oka is lehet a sok tejtermék utáni viharos hasmenésnek. Az első bűnös a kazein lehet (ez a kecsketejben nincs benne ha jól tudom) a másik a túlságosan sok laktóz, ami ingerli a bélnyálkahártyát. Egy liter tej még nem vészes, de 4 literben már van annyi laktóz amitől rájön az emberre a szapora.

Na persze ez is emberfüggő, nem állítom hogy minden embernek cifrafosása lesz 4 liter tejtől, de az emberek egy elég jelentős százalékának igen. De ki lehet próbálni :)

2015. aug. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!