4 liter tej naponta=hízás?
Figyelt kérdés
Most olvastam pár cikket, hog van egy ilyen GOMAD nevezetű hízókúra aminek a lényege 1 gallon vagyis 4 liter tej elfogyasztasa naponta. Nekem inkább veszélyesnek és nevetségesnek tűnik, persze istenítve van és említést sem tesznek a veszélyeiről, pedig szerintem 4 liter naponta még vízből sem egészséges!2015. aug. 2. 15:49
11/13 anonim válasza:
Nekem van egypár ismerősöm, aki nem bírja a tejet... Ez nem ritka, nem banpna és nincs is ebben semmi különös. Az emberek jelentős része érzékenya laktózra, ahogy a glutén se mindegy azoknak se, akik nem kifejezetten érzékenyek rá, bírják, csak... Nem esik olyan jól.
Aki sok éve nem iszik tejet, annál speciel igencsak esélyes, hogy elszokott tőle. A párom ilyen. Nekem a világon semmitől nincs hasmenésem, de kicsit rosszul esne egy kevés tej is. Ez teljesen jó így, semmi szükségem rá, sőt.
12/13 anonim válasza:
Minden felnőtt emlős érzékeny a laktózra. Az érzékenység mértéke, ami változó. Egyébként teljesen baromság ez a 4l tej/nap.
13/13 anonim válasza:
4 liter tej minden nap = jó alap a cukorbetegségnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!