Szerintetek ez sok volt mára?
Figyelt kérdés
reggeli 2 szelet abo-nett sonkával és paprikával,tizórai 1 narancs,ebéd 2 nagyobb szelet csirkemell párolt karfiollal és répával,uzsonna kb 150 g félzsíros túró fél almával,vacsi ugyanaz mint az ebéd,de csak 1 kis szelet husival. "Pótvacsora" kb 100 g túró és 1 alma.2010. ápr. 7. 17:32
11/13 anonim 

válasza:

Szerintem semmi baj nem volt ezzel a kajálással, kivéve hogy én abonett helyett 1 szelet teljes kiörl. kenyeret ettem volna, és több salátát hozzá.
És nyugodtan egyél gyümölcsöt bármikor, nem lesz tőle semmi bajod, én gyerekkorom óta eszem, és látod, még élek. :)
12/13 anonim 

válasza:

Sok ???? Hát :-D......ez vicces XD
ÉN többet ettem nálad, szóval én viszem a pálmát !!
13/13 anonim 

válasza:

:o:o.ez qrvára nem sok. :)
sztem én simán többet eszek.és ugy is fogyok.és ne félj az almától.este is lehet enni.simán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!