Szerintetek ez sok volt mára?

Nem sok, de mit jelent az, hogy pótvacsora?
Estére én már nem ennék almát/gyümölcsöt.
S amúgy mióta eszel így, mert amikor én így étkeztem, akkor híztam . (Nem akarlak elkeseríteni)

MIért nem jó este gyümölcs???
Attó fgg: ha éppen fogyózol, akkor sok volt, de amúgy szerintem néha-néha megengedheti ezt magának az ember :D

Szia 18:07-es vagyok!
Tényleg nem hazudok, s tényleg híztam amikor annyira görcsösen tartottam magam a 8,10,13,15,18 órás kajálásokhoz.
A gyümölcs azért nem jó estére (én sem tudtam sokáig), mert megerjed a belekben és az emésztést hátráltatja.
Most kb. így étkezem:
fél8-8 reggeli: egy szelet kenyér, felvágott, paprika, paradicsom, sajt
vagy müzli tejjel vagy bundáskenyér
(reggelire normálisan étkezem)
10 óra tízórai : fekete kávé
12-14 óra ebéd: ma húsleves volt egy kis zöldséggel, de mindig épp azt eszem, amit főzünk. ( fontos, hogy ha tészta, vagy hizlalós dolog van, akkor fele akkora mennyiséget eszek, mint amit meg bírnék enni. Lassan eszem, megrágom jól és figyelek a gyomromra, hogy mikor jelez, hogy köszöni elég volt)
16 óra : tea vagy joghurt
18 óra: joghurt, egy kis darab sajt aktimellel, vagy valamilyen saláta.
Utána semmi.
Annyit csináltam még, hogy tornázok (lehetőség szerint minden hétköznap) és a nasik el vannak felejtve.
Még csak a nadrágjaimon veszem észre, hogy kevesebb lettem, kilóban nem látszik, bár már volt aki megjegyezte, hogy szerinte fogytam. (Tök jó, hogy más látja csak én nem.)
De lehet, hogy neked bejön, csak nekem ez a sok evés nem igazán. Tudom, hogy ötször kellene ennem, de van amikor kimarad az uzsonna vagy a tízórai.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!